Juniorka padla u lídra o dva góly

Bohemka nestačila na Zbrojovku a odjíždí z Brna bez bodu.

Juniorka padla u lídra o dva góly

Svěřenci trenéra Šturmy odjížděli na půdu současného lídra Juniorské ligy se třemi hráči áčka. Gólman Kuru a ofenzivní hráči Šumský a Potočný nastoupili v základní sestavě. Ovšem komplikace nastala u prvně jmenovaného.

Bartoloměj Kuru musel být po střetnutí s domácími útočníky ošetřován a nakonec po půl hodině hry také vystřídán. Popré v lize se tedy mezi tři tyče postavil Starczewski. Ve 38. minutě se po rohovém kopu prosadil Zezula a Brno šlo do vedení. V následujících minutách mohli hráči Brna svůj náskok několikrát zvýšit, ovšem šance Klokanů nad vodou držel právě náhradní brankář Starczewski.

I ve druhé půli měla Zbrojovka několik šancí, ale hráči vždy ztroskotali na hostujícím brankáři. "Musím Filipa pochválit, často nás podržel," sám přiznal po zápase trenér Bohemians 1905 František Šturma. Hra Klokanů se postupem času více otevírala a Vršovičtí měli i ofenzivní choutky, ovšem branka přišla bohužel na druhé straně. Chytrým lobem zvýšil na konečných 2:0 Stehlík, a Bohemka tak odjela od dosavadního lídra bez bodu.