Mladá Boleslav na Šeberově úspěšnější

U19 již potřetí v řadě poražena.

Mladá Boleslav na Šeberově úspěšnější

Vypovídající hodnota duelu je zanedbatelná. Zápas plný osobních soubojů a dlouhých míčů (ještě námi umocněných od 70. minuty i změnou přechodové fáze) nikam nikoho moc neposunul. Pro diváky nudné utkání s minimální vzruchem ve vápnech, bez plynulejší přechodové fáze se spoustou nepřesností a ztrát a když už se něco fotbalovějšího urodilo, tak převážně u hostů. A k tomu ještě i náš mdlý projev, který je pro mě tím největším zklamáním!
V prvním poločase jsme se ještě dostali do tří příležitostí: Nepokrytý Adam Kraus netrefil na zadní tyči ideálně míč, Roman Artemuk nezvládl svůj samostatný únik a po ojedinělé křídelní akci si nastřelil hostující hráč břevno vlastní branky. Soupeř vstřelil branku z dobře zahraného rohu, třikrát se vyznamenal brankář Petr Dočekal a jednou jsme měli štěstí při hlavičce nad.
Po přestávce nás pozorně a organizovaně hrající hosté pustili jen do jedné šance (přehozeného brankáře od Milana Havla zachránil odkopem na roh obránce) a my je jinak neměli čím a jak překonat. A protože i Boleslavští se v ofenzivní činnosti moc nepředvedli (dvě velké šance zůstaly bez využití), bylo dobře, že tento duel skončil.