Přijďte na podzimního mistra do Ďolíčku

Bohemka je po patnáctém kole na prvním místě, hraje se poslední zápas roku 2012.

Přijďte na podzimního mistra do Ďolíčku

Bohemka se po sobotním venkovním utkání vyhoupla do čela druhé ligy a stala se tak po patnáctém kole půlmistrem. Další domácí zápas je již předehrávkou jarní části sezony. Klokani tak do tohoto šestnáctého kola vkročí jako mistři podzimu a bude záležet i na vaší podpoře, jestli to bude pravou nohou.

V Pardubicích Bohemka nováčkovi druhé ligy podlehla 2:0 a hráči jim mají tedy co vracet. "Doufám, že to v neděli náležitě odčiníme a hlavně si ten poslední zápas před zimní přestávkou užijeme," říká Honza Moravec, jeden ze základních pilířů Bohemky.

Zápasy v Ďolíčku mají vždy vynikající atmosféru. Je to hlavně díky skvělým bohemáckým fanouškům, kteří nemají ve druhé lize konkurenci. Průměrná návštěvnost na zápasech Bohemky v Ďolíčku je více než 3 600 fanoušků, což se dá srovnávat i s Gambrinus ligou.

Nejvíce fanoušků logicky přišlo na úvodní kolo druhé ligy, kdy do Ďolíčku zavítal střížkovský oddíl. Druhá největší návštěva přišla před čtrnácti dny na Viktorku Žižkov. Náš společný cíl je tedy jednoduchý. Přijďme podpořit podzimního mistra do Ďolíčku a vytvořme letošní rekord druhé ligy!

Jedná se o poslední utkání roku 2012 v Ďolíčku. Bohemka má po polovině sezony nakročeno zpět do Gambrinus ligy, má nejlepší fanoušky, jednu z největších návštěvností v Praze vůbec a samozřejmě nejvíce fanoušků ve druhé lize. Jestli se překoná hranice pěti tisíc fanoušků a vytvoří se tím rekord druhé ligy v letošní sezoně, se uvidí v neděli.

Během poločasové pauzy si pro vás Bohemka připravila opět soutěž. Tentokrát o zájezd na zápas italské ligy Inter Milán - FC Janov. Nejlepší exekutor pokutových kopů z Ďolíčku vyhraje zájezd do Itálie a můžete to být i vy. Stačí, když po skončení prvního poločasu chytnete míček hozený hráči na tribuny stadionu. Poté bude jen záležet na kvalitě vašich pokutových kopů. Kdo z trojice fanoušků překoná v brance maskota klokana a vyhraje tím předvánoční zájezd na italskou ligu?

Vstupenky na nedělní utkání Bohemians 1905 - FK Pardubice jsou již od pondělí k dostání v Ďolíčku ve fanshopu. Mimopražští fanoušci si mohou koupit lístek přes internet v síti Ticketportal. Kolik fanoušků se v neděli přidá ke dvěma tisícům permanentkářů?