"Týden století" na Cestě za titulem

Před 30 lety vyřadila Bohemka z Poháru UEFA Saint-Étienne, otočila utkání na Julisce a hned sedm klokanů kádru nastoupilo v reprezentaci proti Itálii.

Cesta za titulemInternetový fanouškovský projekt Cesta za titulem má za sebou tři měsíce od spuštění a frekvence článků či dalších materiálů nabrala v posledních dnech na intenzitě. Není divu, přesně před třiceti lety prožívaly fanoušci Bohemky nezapomenutelné období.

Po vyprovození francouzského Saint-Étienne čtyřmi góly z Ďolíčku a historickém postupu v Poháru UEFA přišel v lize jeden z nejhezčích zápasů historie Bohemky na Julisce, kde Bohemka otočila vývoj utkání a zvítězila 4:3 nad neoblíbenými žoldáky. Třetím střípkem do mozaiky je zápas československé reprezentace na půdě tehdejších mistrů světa z Itálie. V reprezentačním dresu vyběhlo na trávník hned sedm klokanů a obě branky zajišťující nečekanou remízu nesly vršovický rukopis

Zápasové reportáže "týdne století"
u reportáží navíc naleznete v pravém sloupci všechny související články


Rozhovory po 30 letech: Jiří Sloup

Doslova životní formu měl v té době Jiří Sloup, při jehož angažování si řada fanoušků klepala na čelo, ale už po pár zápasech si "Abbé Faria" fanoušky podmanil a on sám na toto období velmi rád vzpomíná. A právě rozsáhlý rozhovor s Jiřím Sloupem uzavírá celý "týden století".

Na Cestě za titulem novinky až do prosince

Druholigový podzim se nám chýlí ke konci a fanouškům odpadne hektický cyklus víkend - víkend. Ovšem na Cestě za titulem můžete cestovat zpět v čase a připomenout si "živě" mistrovskou sezonu, před třiceti lety se hrálo až do poloviny prosince.

http://www.cestazatitulem.cz