Juniorka po přestřelce prohrála

V posledním podzimním kole podlehli Klokani o jediný gól sparťanské juniorce.

Juniorka po přestřelce prohrála

Při posledním podzimním kole zavítala Bohemka na Strahov, kde se střela se Spartou. Soupeř se ujal vedení ovšem již v 5. minutě po proměnění pokutového kopu. Krátce nato však vyrovnal Lukáš Maxa, který svůj postup na bránu zakončil střelou mezi nohy brankáře Tomáše Bezstarosti.

Kolmice autora úvodní branky se štěstím prošla za obranu Bohemians a Dobiáš šel sám na brankáře Starczewského. Sparťanský forvard své sólo zakončil povedenou kličkou. O sedm minut později Griffiths dokázal od bohemácké obrany získat lehce míč a postupoval sám na bránu. Zvolil podobný způsob jako Dobiáš a zvýšil již na 3:1.

Neuběhly ani dvě minuty a už padl další gól. Bohemians se po rozehrávce natlačili před bránu Sparty. Centr Egerta z pravé strany pak poslal do šibenice krásně Václav Šebek. Dvougólový náskok Spartě po půlhodině hry vrátil Nový, který po přiťuknutí Griffithse přízemní střelou z hranice šestnáctky prostřelil Starczewského.

Klokani ovšem opět dokázali rychle odpovědět, tentokrát trefou Budínského, který po přihrávce Maxy snížil na 4:3. Po změně stran šli Sparťané ovšem do dvougólového vedení, když zvýšil na 5:3 Miskovič. Autor poslední sparťanské branky pak v 60. minutě fauloval ve vápně a z následného pokutového kopu snížil Nicolas Šumský.

V závěrečné půlhodině ubylo vyložených šancí a skóre se nezměnilo. Bohemka se tedy loučí s podzimní sezonou Juniorské ligy porážkou. Ovšem již nyní se můžete podívat na plán zimní přípravy a naplánovaná přípravná utkání.