Nové zboží ve fanshopu

Vánoční nabídka se již objevuje ve fanshopu v Ďolíčku i na e-shopu.

Nové zboží ve fanshopu

Vánoce se pomalým krokem blíží a ve fanshopu se začíná objevovat nové zboží. Některé produkty jsou doplněním sortimentu a již v nabídce kdysi byly a několik produktů je naprostou novinkou a rozšiřují sortiment do dalších sfér. Doplnění zboží se týká
například placatky, která je dostupná od začátku tohoto týdne a začátkem příštího týdne uvedeme do prodeje také nové župany v pánském, dámském i dětském provedení a poté i osušky.

Dalším zbožím, které opětovně uvádíme do prodeje od čtvrtka je plastová pokladnička ve tvaru prasátka v zelené barvě. S placatkou byly tento týden uvedeny i naprosté novinky, kde se kromě dětské sady čepičky s palčáky objevují konferenční desky, šestidílná manikúra, zelená kovová termoska a digitální alkoholtester.

Do Vánoc s Klokanem máme od dodavatelů příslib dodání nové zimní čepice, kravat a jednoho speciálního překvapení, o kterém ovšem nebudeme informovat zde. Přijďte se podívat 15. 12. 2012 přímo do fanshopu a uvidíte. Kromě již zadaných zakázek je v jednání také výroba elegantnějších náramkových hodinek a další část tzv. retro kolekce.

Odkaz na e-shop