Na Vánocích s Klokanem bude opět fungovat stánek DFB

Přichystána je speciální akce pro milovníky svařáku, který určitě přijde vhod ;-)

Stejně jako loni se na sobotní Vánoce s Klokanem připravuje také Družstvo fanoušků Bohemians a srdečně zve fanoušky Bohemky ke svému stánku. Přítomen by měl být vždy někdo z volených zástupců představenstva DFB, můžete se tedy optat na novinky a přijít s náměty, těšíme se na vás. Stánek DFB bude dále zajišťovat pravidelný servis (nejen členům):
  • vydávání Věrnostních certifikátů a samolepek pravidelným plátcům (seznam zde)
  • vydávání dosud nevyzvednutých členských průkazů
  • příjem nových vkladů členů
  • příjem nových přihlášek do DFB (formuláře budou na místě připraveny)
  • prodej sponzorských samolepek DFB
Pozor, letos jsme přichystali speciální akci, která určitě potěší milovníky svařáku ;-) Nákup sponzorské samolepky si stejně jako dosud mohou nechat členové připsat jako další členský vklad a nebo mohou proti nákup samolepky uplatnit kupón, resp. kupóny, na svařák u připravených stánků s občerstvením. Druhá varianta je vhodná také pro nečleny, nákupem samolepky získáte osvědčení o podpoře DFB, přispějete svým vkladem na chod klubu a zároveň se budete moci zahřát "svařáčkem".

Počet kupónů na svařák bude odstupňován podle hodnoty nákupu sponzorské samolepky. U stánků s občerstvením se můžete mj. také těšit na smaženého kapra a něco ostřejšího na zahřátí, Vánoce s Klokanem jsou přeci kulturní akce se vším všudy.

BOHEMKA DO TOHO!

Družstvo fanoušků Bohemians