U17 na úvod přípravy rozdrtila Most 10:0.

Příprava byla zahájena a máme za sebou první přípravné utkání.

U17 na úvod přípravy rozdrtila Most 10:0.

Pauza je za námi a na celém týmu bylo vidět, že se na první přípravné utkání v roce 2013 hodně těší. Kluci celou energii dokázali přenést i na hřiště a svého soupeře jasně přehráli. Svou dominanci nakonec dokázali promítnout i do výsledku a Most si tak odváží debakl 10:0.

Zápas byl vyrovnaný snad jen v úvodních minutách. Zanedlouho jsme se však dostali do vedení po rohovém kopu Tomiče, který se na zadní tyči dostal ke Kučerovi a poprvé jsme se radovali - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo to o 2 branky. Centr Káše si našel Trčku a ten se osamocen před brankářem nemýlil - 2:0. Pak se střelci na cca 20 minut odmlčely, ale o zajímavé momenty nebyla nouze. Snažili jsme se kombinovat a hrát útočně a výsledkem byly dvě tutovky, které neproměnili Kučera a Trčka. Prvně jmenovaný si však spravil chuť ve 30. minutě, když využil prostrčení Grohmanna a chytře zakončil z těžkého úhlu svou individuální akci - 3:0. Ještě do poločasu jsme navýšili náš náskok. Brak rychle rozehrál přímý volný kop a jeho perfektně načasovaná přihrávka našla rozběhnutého Fotra, který s přehledem zakončil s grácií střelce - rutinéra - 4:0.

Demolice obrany Mostu pokračovala i po pauze a po centru Donáta vstřelil Kalaš další "golaso" - 5:0. Stejný hráč si radost z rozvlnění sítě zopakoval za pět minut, když sám vybojoval míč a svou dobrou práci zakončil střelou ze střední vzdálenosti přesně k tyči - 6:0. Hned za necelé dvě minuty se prakticky do stejného místa trefil i Radimský - 7:0. To ale určitě nebylo vše a ještě v posledních pěti minutách jsme se radovali celkem třikrát. Po centru Káše byl u míče dříve než brankář Charvát a hlavou uklidil míč do sítě - 8:0. Netrvalo ani minutu a Charvát se radoval znovu. Tentokrát měl práci podstatně jednodušší a jen uklidil do branky přihrávku Rohlíčka - 9:0. Brankové hody byly završeny ještě desátou trefou. Radimský odvedl výbornou práci a jeho prostrčení dotáhl neméně povedenou individuální akcí do gólové tečky Donát - 10:0.

Trenér Petr Vanko: "Výrazný výsledek jen podtrhuje naší herní převahu. Dnes se dá klukům jen těžko něco vytknout. Jen doufám, že jsme se nevystříleli na celé jaro a nebudeme se řídit heslem - první vyhrání z kapsy vyhání. Naopak věřím, že tento zápas bude impulsem k ještě vyšší aktivitě v trénincích, abychom dále výkonnostně rostli a pokaždé jsme potěšili zmrzlé kolemjdoucí, kteří se na nás přijdou podívat :)."

Bohemians 1905 - FK Baník Most 10:0 (4:0)
Branky: 8. a 30. Kučera, 11. Trčka, 33. Fotr, 53. a 58. Kalaš, 60. Radimský, 74. a 75. Charvát, 77. Donát
Sestava: Šrámek - Fotr (60. Přibyl), Brak (65. Káš), Hromas (60. Blecha), Káš (41. Šetina) - Kalaš, Tomič (41. Rohlíček), Blecha (41. Donát) - Trčka (60. Tomič), Grohmann (41. Radimský), Kučera (41. Charvát)