Pobyt v Tachově se krátí

Den čtvrtý...

Pobyt v Tachově se krátí

První víkendový den odstartovala již tradiční lupínková snídaně a příprava na utkání s domácí U13. I přes potíže soupeře s kádrem, jsme dokázali neustále pracovat náročně, takže určitý přínos zde i tak byl (viz. report o zápase níže).

Po vývaru s vejcem a rizotu byla vyhlášena na druhou hodinu vědomostní soutěž, takže nastalo mírné zděšení Výsledek ale nebyl deprimující a nejlepší trojice DJ, Bréba a Vosty byla po zásluze odměněna!

Následovala v krásném slunečném počasí vycházka do města a zatím co většina mužské populace se promenádovala se svými drahými protějšky, já si to štrádoval s Koubisem a spol. 

Po pudingu ke svačině se jen zaprášilo a vyrazili jsme ještě na trénink do haly a poté i do bazénu. Svíčková s knedlíkem sice není to správné pro sportovce, ale proč taky někdy nezhřešit a třeba takový Kuchy dokonce všechno snědl, i když ho podezříváme, že tajně krmil našeho otesánka Zemyho  

Všude již je teď relativní klid, tak věřme, že drobné zdravotní komplikace Fandy, Pejšuse a Hajase, kteří vynechali zápas,  či Koubise, nebo Adise s Kuchtou, do rána ustoupí