Černá sobota U13 v jarní premiéře na Šeberově

Ať to všechno vezme ďas, za týden se hraje zas!

Černá sobota U13 v jarní premiéře na Šeberově

Bohemians Praha 1905- 1. FK Příbram  2:11 (1:5)

tým 1:  1:7 (1:1) 

sestava:  Moravec- Lanc, Zeman, Lupač, Vostárek, Vala D., Koubek, Hruška (Průša)

branky:  Koubek

asistence:  Vala D. 


tým 2:  1:4 (1:0)

sestava:  Šivec- Vala P., Vácha, Jaroš, Žambůrek, Kuchař, Procházka, Pejša, Průša

branky:  Vácha


Vystoupení, na které pojďme co nejrychleji zapomenout! Určitě nejen já jsem byl pln očekávání, které však zůstalo nenaplněno a tohle jsme fakt asi nikdo nečekal! Ale není nic jen černé nebo bílé, tak to opravdu vem ďas, za týden se hraje zas!
Dal by se sepsat román příčin a úvah, ale jednoduše řečeno tým z Příbrami dnes prostě dominoval. Převyšoval nás ve všem klíčovém a svým pojetím nás absolutně zničil. S přibývajícím časem jsme se ve snaze vyrovnat soupeři v nasazení odchylovali od našeho způsobu hry a tím klesal náš už tak nekvalitní herní projev a my zahráli hluboce pod své možnosti a schopnosti.
U obou našich týmů byl k vidění značný rozdíl v individuálních výkonech a proti takto připravenému soupeři to bylo z pohledu některých prostě málo. Ať již bojácností, aktuální připraveností, či že se prostě nedařilo.
Co mne však mrzí nejvíce, je zranění Hrůši, které si asi vyžádá větší než měsíční absenci. My všichni si totiž můžeme na rozdíl od něj napravit reputaci již příští týden na Slávii...