Na obálce magazínu Matěj Štochl

V neděli vychází další číslo magazínu 1905 Klokan, v prodeji již v pátek.

Letošní jedenácté číslo zdobí na obálce fotografie Matěje Štochla v Ďolíčku. Vysokoškolský student a zároveň obrovský univerzál v řadách trenéra Jozefa Webra přišel do Bohemky v zimě a v přípravě dostával téměř nejvíce příležitostí v sestavě Klokanů. Rozhovor s ním si můžete přečíst uvnitř magazínu.

Vzpomeneme na vzájemné zápasy se Slezským FC až do roku 2006 a podíváme se, jak probíhalo další setkání s fanoušky pod pergolou, které bylo kvůli nepříznivému počasí přesunuto do VIP prostor v Ďolíčku. Nesmí chybět informace, že wi-fi signál na stadionu se zesílil a nyní je plně pokryto i náměstíčko u hlavní tribuny stadionu.

V projektu Cestě za titulem se podíváme o třicet let zpět na zápasy se Spartou, Slavií i s Dundee United. Na plakátu je krásná fotka Ďolíčku z posledního domácího utkání se Zlínem. Samozřejmostí je již ohlédnutí za posledními zápasy Bohemky, dotazník ze zákulisí a ještě mnohem více.

V prodeji bude magazín již v pátek od tří hodin, kdy bude ve fanshopu vybraný hráč A - týmu Nicolas Šumský. Jinak si magazín budou moci všichni koupit v neděli před zápasem za 20 korun. K dostání bude před hlavní branou, v pojízdném fanshopu i v prodejně na ochozu a také na pokladnách v kotli.