Bohemácký den žen

V neděli mají ženy vstup na zápas s Táborskem zdarma, to není ale vše!

Bohemácký den žen

Mezinárodní den žen je historicky velmi významný svátek připomínající úsilí žen za dosažení rovnoprávného postavení slavící se 8. března. A s blížícím se dnem zamilovaných (v Čechách je brán za tento den 1. květen) a Dnem matek přichystala Bohemka speciální akci určenou pouze pro dámy. Proto mají pro nedělní zápas všechny ženy vstup do Ďolíčku zdarma. To ovšem není vše.

Připravili jsme pro vás, ženy a dívky, speciální dámskou kolekci ve fanshopu. Již dříve bylo v prodeji zelené dámské tričko Bohemians Praha 1905. V neděli se do této kolekce přidají další dvě nová trička, bílé se zajímavým zeleným jarním květinovým motivem a růžové s potiskem v baseballovém stylu. Ve fanshopu se v den utkání také začne prodávat nová růžová klubová šála. Vše ještě doplňuje černá adidas mikina s jemným nenápadným potiskem na zádech.

Bohemians Praha 1905 si moc váží podpory všech žen a chce jim poděkovat. Rozšíření kolekce oblečení ve fanshopu a volný vstup na nedělní zápas, to je pouze začátek. Navíc pro každou návštěvnici máme připravenou malou pozornost v pojízdném fanshopu. Přijďte si užít krásné jarní nedělní odpoledne. Vemte na fotbal partnerky, manželky, milenky, babičky, dcery, kamarádky i tchyně.