S GoPro kamerou jsme sledovali přípravu chorea

Ve společném projektu Bohemky a LFA jsme se zaměřili na fanoušky.

S GoPro kamerou jsme sledovali přípravu chorea

Ligová fotbalová asociace a Bohemians Praha 1905 připravili společný videoprojekt. S GoPro kamerou na hlavě fanouška se monitorovala příprava nedělního chorea, které zdravilo bohemácké ženy.

Video ukazuje, že správné a slušné fandění a účast na přípravě chorea neznamená přijít hodinu před utkáním na stadion. Fanoušci kreslili ženy z oblíbeného seriálu Simpsonovi již od čtvrtečního odpoledne, stejné přípravy je čekaly ještě v pátek. V neděli před utkáním byli Ultras na stadionu již od druhé hodiny odpolední a příprava pokračovala především na kartoniádě.

"Pokračujeme v projektu, který má za úkol ukázat celé veřejnosti pohled za kulisy profesionálních soutěží. Tentokráte jsme si vybrali fanoušky Bohemky, kteří jsou pověstní svou nehynoucí podporou pro svůj klub. Většina diváků na stadionu i u obrazovek vidí výsledné choreo. Ale přípravy nezažil téměř nikdo," prozrazuje Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

"Chtěl bych poděkovat fanouškům, kteří se do tohoto projektu s námi zapojili, protože opět ukázali, že spolupráce s nimi je vynikající a je radost pro tyto fanoušky fotbal tady ve Vršovicích dělat!" říká tiskový mluvčí klubu Tomáš Mutinský.