Olbramovičtí si zahráli v Ďolíčku

S projektem Kopeme za fotbal si hráči ze čtvrté třídy zahráli na legendárním stadionu.

Olbramovičtí si zahráli v Ďolíčku

Béčko Olbramovic hrající na Benešovsku čtvrtou třídu, tedy tu poslední, přijelo k utkání na legendární stadion ve Vršovicích. Ve středu od 18 hodin zde olbramovická "Benfika" nastoupila v rámci fanouškovského projektu Kopeme za fotbal proti A-mužstvu Bohemians Praha 1905.

Radek Sňozík, Václav Kalina, Martin Cseh, Josef Jindřišek a Vladimír Bálek dostali od trenéra Jozefa Webra volno, ostatní hráči áčka se zapojili do utkání, které se hrálo na dva půlhodinové poločasy. Za krásného počasí a před zraky několika fanoušků bylo o výsledku rozhodnuto hned po pár minutách. Příznivci "Benfiky" hnali své fotbalisty k bohemácké svatyni, ovšem čestné branky se nedočkali.

Olbramovičtí byli atmosférou Ďolíčku nadšeni a rozhodli se přispět také na vybudování vyhřívaného trávníku. Veřejné finanční sbírce "Každá koruna zahřeje" darovali přesně 1 905 Kč. Aktuální stav sbírky můžete sledovat zde.

Bohemians Praha 1905 - Olbramovice B 13:0 (8:0)

Branky:
6., 14., 19. Jirouš, 7., 56, Nerad, 34., 38. Havel, 2. Moravec, 4. Šiml, 8. Kolář, 22. Ptáček, 32. Budínský, 53. Bartek.
BP 1905 - I. poločas: Kuru - Havel, Ptáček, Hauer, Růžička - Moravec, Šiml, Šumský, Nerad, Kolář - Jirouš.
BP 1905 - II. poločas: Havránek - Štochl, Ptáček, Šmíd, Hauer - Nerad, Budínský, Šumský, Rada, Bartek - Havel.