Pokladničky sbírky poprvé sečteny

Během dvou domácích zápasů a oslavy 30letého výročí od zisku titulu se vybralo 40 tisíc korun.

Pokladničky sbírky poprvé sečteny

Jedním ze způsobů jak přispět do sbírky "Každá koruna zahřeje" byly zapečetěné pokladničky, o které se při domácích zápasech postaraly fanynky z kotle. Dnes dopoledne byly na Ekonomickém odboru Úřadu MČ Praha 10 pokladničky poprvé otevřeny a jejich obsah přepočítán. Celková vybraná částka během dvou domácích zápasů a oslavě 30letého výročí od zisku titulu činí 39 629 korun.

Nejčastěji vhozenou bankovkou byla stokoruna, těch bylo napočítáno 82 kusů, nejčastěji vhozenou mincí pak desetikoruna, těch se v pokladničkách sešlo 218 kusů. Největší částku z celkového součtu daly dohromady dvousetkoruny, celkem 8800 korun (44 kusů). Celkový počet vhozených korunových mincí a bankovek byl 1037.

V pokladničce se objevilo také 1,32 eura a 1/2 chorvatské kuny. Jedinou neplatnou mincí ve všech pokladničkách byl starý desetník, zřejmě od Judr. Žíněnky či jeho příznivce. Celkový počet dárců prostřednictvím pokladniček jsme odhadli na 515 donátorů.

Pokladničky byly opět zapečetěny a budou využity na dalších akcích, jedna pokladnička byla nově ponechána ve fanshopu v Ďolíčku.

Děkujeme všem dárcům a dále všem dobrovolníkům, kteří nám s pokladničkami pomohli!

Družstvo fanoušků Bohemians