Stav konta veřejné finanční sbírky dále roste

Fanoušci vybrali na vyhřívaný trávník již přes čtyři sta padesát tisíc korun.

Stav konta veřejné finanční sbírky dále roste

Každá koruna zahřeje doopravdy hřeje, jak jsme již dříve informovali. Fanoušci na účet veřejné finanční sbírky, kterou organizuje Družstvo fanoušků Bohemians, posílají stále peníze a čísla se již blíží k půl milionu korun.

Do veřejné finanční sbírky mohou lidé přispívat prostřednictvím účtu č. 7080277/0100, a to se stává nejčastější možností. Zaznamenáno je již 340 transakcí, což je od 9. května, kdy byla VFS oficiálně spuštěna, neuvěřitelné číslo! Částky se pohybují od pár korun až po několikatisícové sumy, někteří přispívají i opakovaně. Všichni si zaslouží velké poděkování!

Fanoušci mohou samozřejmě přispívat i vkladem osobně prostřednictvím sběracích listin, které jsou na stáncích při bohemáckých akcích (setkání pod pergolou, domácí zápasy, 30. výročí...), či anonymně vkladem libovolné částky do zapečetěných pokladniček. V pondělí 27. května se na Ekonomickém odboru Úřadu MČ Praha 10 poprvé otevřely a celková suma byla ohromující, přesně 39 629 Kč. Nyní se jedna pokladnička, již opět zapečetěná, nachází permanentně ve fanshopu v Ďolíčku.

Celková suma k úterní půlnoci je přesně 458 238,44 Kč. Kompletní seznam dárců je zveřejněn na našich stránkách. Mockrát děkujeme!