Prohlášení A-týmu Bohemians Praha 1905

Vyjádření k sobotnímu utkání.

Prohlášení A-týmu Bohemians Praha 1905

Jménem celého týmu bych rád nejdříve všem fanouškům, kteří nás po celou sezonu podporovali, poděkoval za pozitivní motivaci, která nás vedla k našemu společnému cíli, tedy postupu zpět do Gambrinus ligy. To se nakonec už dvě kola před koncem povedlo a my jsme rádi, že s Vámi budeme moci prožívat opět atmosféru nejvyšší fotbalové soutěže a opět doma v Ďolíčku, k čemuž jste přispěli i Vy, fanoušci, také prostřednictvím veřejné finanční sbírky „Každá koruna zahřeje“.

Mrzí nás, že nám výsledkově nevyšel poslední zápas v Příbrami, ale můžeme Vás ubezpečit, že všichni hráči si byli vědomi důležitosti tohoto zápasu a všichni, kteří se zapojili do utkání, odvedli na hřišti maximum! V žádném případě nedošlo k podcenění soupeře a mrzí nás, i kvůli Vám fanouškům, kteří jste obětovali cestu i své zdraví při fandění v nepříznivém počasí, že došlo k chvilkovému kolapsu a nedokázali jsme slibně se vyvíjející zápas dovést k vítěznému konci.

Věříme, že nás v příští sezoně budete, ještě v hojnějším počtu než letos, podporovat a budete pravidelně plnit prvoligový Ďolíček! Vždycky jsme s Vámi!


Josef Jindřišek, kapitán týmu