V Přerově se U13 probojovala do finále

A "tradičně" padla v boji o konečné umístění na penalty.

V Přerově se U13 probojovala do finále

Musím kluky pochválit, protože jsme dokázali na turnaji zanechat velmi dobrý dojem. S větší či menší kvalitou jsme se neustále snažili o celoplošný fotbal se zapojením všech hráčů a to mne strašně těší. Navíc, již náš odjezd jen se třinácti hráči a dvěma brankáři nebyl moc povzbudivý a i přes přibývající absence jsme za cenu hrábnutí do zbytku sil ukázali fotbalový charakter. Pro mne velmi příjemné ukončení se sezónou a jarní završení naší spolupráce!

FOMAT MARTIN   3:0 (2:0)

branky:  Jaroš,Vondrák, Pejša

asistence: Jaroš, Moravec, Vostárek, Vala D.

Tradičně ustrašený vstup do turnaje postupně mizel a správným chováním a řešením v situacích jsme získávali navrch herně i výsledkově. Nástup do druhé části jsme však prospali, ale hosté ze Slovenska nedokázali vstřelit kontaktní gól ani z těch nejvyloženějších situací. Po třetí brance jsme se však zklidnili a utkání s přehledem zvládli.

 

FC VIKTORIA PŘEROV  10:1 (5:0)

branky: Koubek 4, Vondrák 2, Vala D. 2, Fejtek, Lupač

asistence:  Fejtek 4,Vostárek 3,  Koubek 3, Pejša 2, Zeman,Jaroš, Vala D.  Vondrák    

Domácí tým jsme výrazně přehráli ve všech činnostech. Především v prvním poločase jsme předvedli několik velmi pěkných akcí, které jsme k naší potěše dotáhli až do konce.

 

RSM HODONÍN   1:0 (1:0)

branky: Lupač

asistence: Vondrák, Pejša

Mdlý a ospalý výkon z našeho pohledu a pasivní soupeř, udělaly z utkání velmi nezáživnou podívanou ve které jsme si jen splnili povinnost.

SK HRANICE   0:0

První poločas byl z naší strany velmi slušný. Dokázali jsme se prosazovat nejen po stranách, ale i středem, jen zakončení bylo jalové a nedůrazné. Po pauze to však byla z naší strany holomajzna, která vyvrcholila penaltovým zákrokem Šiviho, jenž si však svůj „hřích“ odčinil jejím zneškodněním.

 

FA METEOR TÁBOR   2:0 (0:0)

branky: Lupač, Vondrák

asistence: Osmančík, Vondrák, Vala D.

V rozhodujícím zápase o postup do finále jsme nejprve přežili tři „klinické smrti“ a pak jsme postupně získávali herní převahu. Po vedoucí brance již ani soupeř nezlobil a s přehledem jsme postoupili do finále.

FK BANÍK MOST   0:0  penalty: 2:3

Klobouk dolů před naším výkonem v prvním poločase a vůli v poločase druhém! Již tak „okleštěná“ sestava na turnaji doznala dalších ztrát a ve finále jsme již střídali jen jednoho hráče. Přesto jsme byli v prvním poločase herně trochu lepším týmem a příležitosti ke vstřelení vedoucí branky byly rovnoměrně rozloženy. Po přestávce již tomu tak nebylo, ve třech šancích se objevil jen Most a my měli problém se konstruktivně dostat na dostřel branky. Přesto jsme se podíleli na důstojném finále a jak bývá zvykem,v penaltovém rozstřelu jsme neuspěli.