Prodej permanentek pokračuje

V příštím týdnu se lehce pozmění otevírací doba, rezervace pouze do 8. července.

Prodej permanentek pokračuje

V pondělí odstartoval prodej permanentních vstupenek na novou, z pohledu Bohemky opět prvoligovou, sezonu. Po třech dnech prodeje si bylo svoji permanentku koupit již několik stovek fanoušků. Ovšem chceme apelovat na permanentkáře z minulého fotbalového ročníku, aby si své prodloužení (vyzvednutí permanentky na novu sezonu) nenechávali, jak tak většinou bývá zvykem, na poslední chvíli. Mohlo by dojít k tvoření front.

Navíc, když se příští týden budou prodávat pouze čtyři dny - v pátek je z důvodu státního svátku zavřeno. I proto jsme rezervaci loňských míst raději prodloužili do 8. července. Byla by ale škoda, kdyby fanoušci nechávali své prodloužení na úplně poslední den této rezervace.

Chápeme i určité individuální požadavky našich fanoušků, kteří nestíhají nákup permanentek z důvodu svého pracovního vytížení. I proto jsme jeden den prodeje v příštím týdnu prodloužili, jedná se o středu.

po
1. 7. 10:00 - 18:00
út 2. 7. 10:00 - 18:00
st
3. 7. 10:00 - 19:00
čt
4. 7. 10:00 - 18:00

5. 7. zavřeno

Zájem je také o nekuřácký sektor, který je v rodinné tribuně na A1. Výhodou rodinné permanentky je zvýhodněná cena pro dítě mladší 15 let. Do Ďolíčku si chodí pro permanentku i noví fanoušci, kde jsme zaznamenali nárůst 14 %. Všem permanentkářům děkujeme.