Vstupenky na Příbram od pondělí

Lístky na zápas se prodávají ve fanshopu, permanentky na sezonu v sekretariátu.

První domácí zápas této sezony se již kvapem blíží a fanoušci si ho nechtějí nechat ujít. K již dávno prodávaným permanentkám na celou sezonu se v pondělí přidá i prodej vstupenek na páteční zápas s Příbramí. Tyto lístky se budou celý týden prodávat ve fanshopu v otevírací době prodejny. Nákup je možný od pondělí i v internetové síti Ticketportal.

Jelikož se jedná o utkání z cenové kategorie B, na hlavní tribunu bude stát vstupenka 180 Kč (stejně jako do nekuřáckého sektoru A1), do kotle a na protilehlou tribunu stojí lístek 100 Kč. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Veškeré informace o vstupenkách naleznete v sekci Klub - Vstupenky.

Prodejní doba vstupenek ve fanshopu:
po
 11 - 17 hodin
út  11 - 17 hodin
st  11 - 17 hodin
čt  12 - 18 hodin
 zápas

V den utkání bude možné vstupenky zakoupit přímo na pokladnách stadionu. Na hlavní bráně bude otevřena jedna pokladna již tři hodiny před zápasem (tedy od 17:15), samotný Ďolíček se bude otevírat v 18:15, ve stejný čas i všechny pokladny.

Kdo by měl zájem si tento týden ještě zakoupit cenově výhodnější celosezonní permanentní vstupenku, na sekretariátu se budou prodávat v této době: po, út, čt - 9:00 až 16:00, st - 12:00 až 16:00.