Juniorce v pondělí začne liga

Mladíci jedou v pondělí na 1. kolo Juniorské ligy do Jablonce.

Juniorce v pondělí začne liga

Sezonu začne již i bohemácká juniorka, která, stejně jako v loňském roce, bude hrát – letos ovšem již povinně – v Juniorské lize. Ta čítá letos lichý počet 21 týmů (nepovinně: Třinec, Hradec Králové, Varnsdorf, Táborsko a Pardubice). Nově je také u této kategorie trenérem Jaroslav Köstl, který má v realizačním týmu Ivana Haška, Marka Kopače a Pavla Koubu. Masérem je Martin Vávra, vedoucím mužstva Václav Trtík.

V přípravě odehrála juniorka velmi kvalitní čtyři duely, když nastoupila proti stejně starým výběrům Dukly Praha a Slovanu Bratislava. Hlučín a Zlín odehrál přípravné zápasy s výběrem „A“ mužů.

Kádr doplnili převážně hráči z nejstaršího dorostu, kteří věkově spadají již do kategorie U21, jedná se především o ročník 1994.

Brankáři: Petr Dočekal (95), Jakub Smrčka (93).
Obránci: Ondřej Ksandr (94 - hostování Dukla), Ivo Malina (94), Jan Pechr (95), Jakub Trýzna (93), Radek Žaloudek (94).
Záložníci: Michal Hubínek (94), Adam Kraus (94), Tomáš Šebek (93), Lukáš Šedivý (92).
Útočníci: Marek Barták (94), Daniel Hanzl (93), Martin Hejno (94), Martin Kouba (92), Lukáš Nováček (94), Jakub Řezníček (94 - návrat z hostování), Václav Šebek (93).

Zajímavostí je, že před sezonou defenzivní hráči Martin Hejno a Martin Kouba budou v sestavě trenéra Köstla nastupovat spíše v útoku. Soutěžní ročník 2013/14 začne jednadvacítce v pondělí v Jablonci. První domácí zápas je čeká ve čtvrtek od 17 hodin proti Příbrami.