Junioři podruhé těsně prohráli

Mladíci v domácím prostředí prohráli s Příbramí těsně 1:2.

Junioři podruhé těsně prohráli

Jedenadvacítku Bohemky čekalo ve čtvrtek druhé kolo Juniorské ligy, soupeřem Klokanů byla Příbram, která první kolo kvůli lichému počtu týmů v soutěži nehrála. Z A mužstva přišli posílit juniorku brankář Gabriš, levý obránce Košata a útočník Matěj Štochl, který v pátek kvůli dohodě klubů v Ďolíčku nemůže nastoupit.

Již od začátku viděli diváci rychlý a odvážný fotbal nahoru a dolů. Více ze hry měli ovšem Klokani. Nebezpečné centry do vápna posílal Košata. Ve třetí minutě hlavičkoval Kraus mimo branku. V deváté minutě hostující gólman Štěpanovský podběhl právě Košatův centr, Barták odkrytou branku netrefil.

Do první příbramské šance se dostal Ngandu, domácí Gabriš si přelobování pohlídal. První branku vstřelili ale přeci jen Klokani. Rohový kop prodloužil na přední tyčce Pechr a kapitán Žaloudek měl před odkrytou brankou již snadnou práci - 1:0.

Vedení netrvalo ovšem dlouho, Krameš se hlavou po centru z pravé strany prosadil, když poslal míč do protipohybu Gabriše. Po půlhodině hry se do šance vřítil hostující Barák, když prokličkoval přes tři obránce Klokanů, Gabriš byl ovšem dobře postaven.

Nebezpečná tříminutovka začala ve 37. minutě, kdy se hra otevřela a tempo hry bylo obrovské. Matěj Štochl ve vápně střílel levačkou nad bránu, na druhé straně Krameš hlavou trefil tyč. Vše uzavíral Hubínek také levačkou, ale Štěpanovský byl na svém místě. Poločas skončil remízou 1:1.

Druhá půle začala opět vysokou aktivitou hráčů Bohemians, střídající Václav Šebek poslal na zadní tyč míč se špatnou rotací a branku minul o pár centimetrů. Ani další šance zelenobílých gól nepřinesla.

Po hodině hry zahrávali příbramští rohový kop, ze kterého po zmatku ve vápně dorážel do prázdné branky Čížek, a otočil tak skóre utkání. V 67. minutě aktivní Ngandu přehodil vybíhajícího Gabriše, vracející se Kraus vykopával míč z brankové čáry na poslední chvíli.

V závěrečném hektickém tlaku si hráči Bohemians ovšem brankovou příležitost nevypracovali a Příbram si z Uhříněvsi odvezla tři body. Pro Klokany to znamená již druhou těsnou porážku v krátké době. V pondělí jedou svěřenci Köstla do Teplic, kde hrají od 17 hodin již třetí kolo Juniorské ligy.