Druhý zápas v Ďolíčku až v pondělí

K zápasu pátého kola přijede Slovácko.

Druhý zápas v Ďolíčku až v pondělí

Po úvodních nepodařených výjezdech hrají Bohemians tři kola po sobě v Praze. Poslední z minisérie zápasů na území hlavního města zažije Ďolíček v pondělí večer. V rámci pátého kola Gambrinus ligy Klokani hostí Slovácko.

Tým Svatopluka Habance má po čtyřech kolech na kontě tři body, stejně jako Bohemka. Vybojoval je ve druhém kole v domácím souboji s Jihlavou. Z ostatních třech zápasů vyšel bodově naprázdno. V tréninku po úvodní prohře v Teplicích se navíc zranil Libor Došek, útočník, na kterém byla hra Slovácka postavena. Nahradit ho má Jakub Petr, který před týdnem přišel na hostování z Olomouce.

Až na rehabilitujícího Martina Cseha se Klokani připravují na Slovácko kompletní. Jozefa Webera nebudou při skládání základní sestavy omezovat dohody se soupeřem, jako minulý týden, ani disciplinární trest, protože Adamu Klavíkovi vypršel trest ze závěru minulé sezony. „Je určitě pozitivní, že můžu vybírat ze všech hráčů,“ těší trenéra, jehož svěřenci chtějí v pondělí navázat na zlepšené výkony z posledních dvou kol. „V týmu je lepší nálada a ve hře kvalita. Věřím, že je to trvalý jev a že to potvrdíme v pondělí,“ zve fanoušky do Ďolíčku trenér Bohemians.

Poslední vzájemný zápas obou týmů v Ďolíčku se odehrál v říjnu roku 2009, tehdy se ze tří bodů radovali hosté díky gólu Korduly. O čtyři měsíce dříve, ještě ve druhé lize, zase nejtěsnějším rozdílem vyhráli Klokani díky gólu Škody. Ze dvou prvoligových zápasů v edenu skončil jeden výhrou Bohemky, díky gólu Hartiga, a druhý remízou 1:1.

Po různém přesouvání televizních zápasů se nakonec zápas odehraje v rámci pátého kola až jako poslední – jeho výkop je naplánován na pondělní šestou hodinu v podvečer. Coby hlavní rozhodčí ho bude řídit Pavel Ochotnický, kterému budou asistovat pomezní Michal Urban a Jakub Hrabovský. Vstupenky si můžete koupit před zápasem přímo v Ďolíčku, nebo už nyní na serveru Ticketportal. V případě spokojenosti nezapomeňte přispět svým kelímkem do Bednyho bedny. Součet příspěvků se může po pondělním zápase přehoupnout přes sto tisíc korun!