V pondělí další novinky ve fanshopu

Před zápasem proběhne autogramiáda Petera Gabriše, ve fanshopu bude nové triko.

V pondělí další novinky ve fanshopu

V pondělí čeká Bohemku další domácí utkání, tentokrát přijede do Vršovic tým z Uherského Hradiště. Program ve fanshopu je pro fanoušky ovšem připravený již nyní. Brány stadionu se otevírají dvě hodiny před utkáním, největší zájem fanoušků čekáme v prodejně na ochozu ale od 17. hodiny.

Hodinu před zápasem totiž odstartuje ve fanshopu autogramiáda letošního hráčského nováčka, slovenského gólmana Petera Gabriše. Ten zároveň zahájí prodej nové limitované edice triček "Mustafa", kde je hlavním motivem jméno oblíbence tribun. Moustapha Ndiaye se stal okamžitě po jeho dvou úvodních zápasech miláčkem bohemáckých fanoušků. Triko Moustapha se bude tedy prodávat od 17. hodiny za 299 Kč. Ve fanshopu jsou k dostání i nové adidas koupací šortky, pánské tílko a doplněna byla i dětská adidas kolekce.

Samozřejmě bude v prodeji před bránou stadionu i ve fanshopu nový klubový magazín 1905 Klokan. Ve druhém letošním čísle je hlavní rozhovor s Martinem Berkovcem. V magazínu jsou i aktuality z Ďolíčku, reportáže z utkání áčka i juniorského týmu, či články samotných fanoušků. Od kamelotů před hlavní bránou, v kotli i ve fanshopu je k dostání za 20 Kč.