Žáci o víkendu vyrazili na jih Čech

V sobotu do Jindřichova Hradce a v neděli do Českých Budějovic.

Žáci o víkendu vyrazili na jih Čech

trenér Pavel Richtrmoc U15: Od začátku naše mužstvo udávalo tempo hry, a kdyby proměnilo alespoň půlku gólových šancí, mohl být rozdíl daleko vyšší. Ve druhé půli bohužel scházel správný pohyb, přesných přihrávek by se napočítalo velmi málo, a když se přidalo žalostné zakončení, není divu, že padla jenom jedna branka do sítě soupeře.

trenér Ondřej Zeman U14: V Jindřichově Hradci jsme od začátku zápasu diktovali tempo a to i přesto, že jsme se nevyvarovali mnoha zbytečných ztrát a některých slabších pasáží. Výsledkem bylo vedení o tři branky v poločase. Na začátku druhé půle jsme rychle přidali další dvě branky, ale pak bohužel přišel útlum v naší hře a do konce zápasu jsme se trápili sami se sebou.  V závěru soupeř korigoval, když jsme poněkolikáté nebyli schopni důsledně vyřešit situaci v našem vápně. 

trenér Michal Vychodil U13: Těsná porážka, kterou velmi těžko koušu! Domácí tým, který určitě svojí úrovní patří mezi to nejlepší, měl proti sobě mužstvo, které totiž nepodalo výkon úměrný svým možnostem! Výsledek odpovídá dění na hřišti a náš výkon byl více bojovný, než kvalitní. Výrazná individualita v podání protivníkova kapitána Ryneše nám ukazovala rozdílnost v chování ofenzivních hráčů. Přebrání míče směrem k brance, uvolnění a neskutečná (na tento věk) koncovka! U nás bohužel více k vidění bojácnost, přebírání míče zpět a do ne nebezpečných prostorů. A o důrazné, či kvalitní koncovce nemůže být ani řeč... 

trenér Martin Fábera U12: Dlouho se nám nedařilo prosadit střelecky, ale s hrou jsem byl spokojený a šlo vidět, že kluci se v určitých fázích zápasu hrou vysloveně bavili a jen díky skvělým výkonům brankářů soupeře nepadlo v utkání více branek. Hodně mi udělalo radost, že jsem viděl gólové zakončení, které jsme v týdnu před tímto zápasem trénovali.