Žáci v přípravě na Kladně a v nedělním kompletním představení na Lokádě

Kam zavítala Příbram a Písek.

Žáci v přípravě na Kladně a v nedělním kompletním představení na Lokádě

SK Kladno U15- Bohemians Praha 1905 U15   4:3 (3:2)
nastoupili: Fiala, Smrčka – Šebek, Let Uan Ahn, Malý, Machač, Hlinák, Vrána, Pollák, Kopecký, Zita, Hissem, Krása
branky:  7., 15., 17., 37.-  30. Kopecký (as. Hissem), 34. Kopecký (as. Malý) a 62. z penalty Kopecký
Proti velmi kvalitnímu soupeři je výsledek lepší než předvedená hra. Pozitivní je, že i za stavu 0:3 se kluci snažili a v poslední minutě mohl Michal Vrána dokonce vyrovnat, ale zbrkle zakončil nad branku, když šel sám na brankáře.

SK Kladno U14 - Bohemians Praha 1905 U14   7:2 (2:0)
branky: 18., 29., 40., 47., 57., 59., 67. - 49. Vondrák (Jaroš), 63. Nussbauer (Breburda)
I. poločas: Šivec - Vácha, Zeman, Průša, Lanc (18. Nussbauer) -Lupač, Vostárek, Jaroš - Vala D. (18. Breburda), Sochor, Pejša.
II. poločas: Šivec - Nussbauer, Jaroš (53. Průša), Osmančík,Vala D. (53. Sochor) - Žambůrek, Vostárek (53. Lupač), Vavruška - Breburda,Vondrák, Fejtek
V prvním poločase se hrála v poli vyrovnaná partie. Kladno dvakrát skórovalo, když velmi dobře rychlostně vybavený kapitán opakovaně utekl naší obraně. My jsme se do šancí prakticky nedostali, protože řadu dobře rozehraných akcí jsme zastavili nepřesnou finální přihrávkou. Ve druhém poločase jsme výsledkově propadli. Důvody byly dva. Góly jsme domácím povětšinou darovali školáckými chybami a sami neproměnili řadu samostatných úniků a několik dobrých příležitostí.

trenér Richtrmoc k Příbrami: Náš první poločas byl špatný. Pomalá a většinou nepřesná rozehrávka zezadu, mnoho prohraných soubojů a o rychlé reakci na míč a soupeře se nám mohlo jenom zdát. A když útočníci nepodrželi balon, tak se nelze divit, že nás soupeř přehrával. Po nuceném střídání se hra zlepšila, začala šlapat záloha i díky klidnější a kvalitnější přihrávce. Z toho pramenily šance, které jsme dvakrát dokázali využít, i když gólů mohlo (vlastně mělo) padnout více.

trenér Zeman k Příbrami: V prvním poločase Příbram na hřišti dominovala a výsledkem bylo dvougólové vedení. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale soupeř na rozdíl od nás šance proměňoval a vysoko zvítězil 

trenér Vychodil k Písku: Určitě zasloužené a přesvědčivé vítězství, za kterým jsme si šli vcelku aktivním způsobem. Oba naše týmy měly podstatně lepší vždy jeden poločas a především s profesorským fotbalem služebně starší party z úvodní části, by jsme to daleko nedotáhli.  Pohyb byl pro nás noční můrou a že by jsme oplývali nějakou obr kvalitou, to také ne! Naopak druhý tým mne velmi potěšil svým pojetím, ale přeci jen únava hráčů se střídavými starty a enormní nasazení, např. Honzy Štěpánka, si vyžádalo časem své. Prozatím se hodně pereme s kvalitou v útočné třetině, zejména řešením a vyhodnocením, které vede ke gólu. Také pozici dominantního týmu, který dobývá soupeře nemáme zmáknutou, ale věřím, že bude stále lépe a lépe…

trenér Fábera k Písku: Z dnešního výkonu mám radost, protože když si uvědomím, jak náročný byl pro všechny tento týden a jak to všichni kluci zvládli (bez jediného společného tréninku, kdy jedna polovina týmu absolvovala velmi náročné tréninkové dávky a druhá polovina náročný turnaj s cestou z Rumunska), tak musím smeknout! V začátku utkání jsme se sice trochu hledali a chvílemi utkání připomínalo spíše válku než fotbal, ale od druhé poloviny prvního poločasu jsme již začali ovládat hru. Chci poděkovat i Všem rodičům za kladný přístup ke změně termínu utkání!