Žáci bez ztráty kytičky

O víkendu se radovali v Benešově i v Rokycanech.

Žáci bez ztráty kytičky

trenér U15 Pavel Richtrmoc: Pokyny na zápas zůstaly asi někde v kabině, jinak si to nedokážu vysvětlit. Skoro všechno obráceně, než jsme si řekli a k tomu řešení herních situací, kdy jsme očividně hledali tu horší a těžší variantu. Po lehkém průvánku o přestávce se hra zlepšila i díky gólově disponovanému Zitičovi. Mraky procent výkonu je v psychice a otázka je, jak jí zvládáme, když už po několikáté inkasujeme jako první v začátku utkání. Někdy je méně než více a z toho je potřeba se ponaučit, například pomocnou přihrávkou anebo první myšlenkou, které nás dostane do fotbalové pohody, jak to bylo v druhé pětatřicetiminutovce.

trenér U14 Ondřej Zeman k zápasu v Benešově: Sice jsme na začátku nabídli domácím nepřesnou rozehrávkou dvě příležitosti, ale jinak jsme měli herní převahu, kterou jsme do poločasu vyjádřili dvěma brankami. Po rychlé brance v úvodu druhé části jsme již dění plně ovládli. Domácí jsme drželi u jejich vápna, ale situace jsme neřešili kvalitně a tak jsme vstřelili pouze dvě branky a to až v samém závěru.

trenér U13 Michal Vychodil: Splněná povinnost v utkání, které v plné nahotě odhalilo naše nedostatky. Minimální rozměry šířky hřiště totiž zahušťovaly střed více, než kdy jindy. Nám chyběla trpělivost při držení optimálního postavení, ale i správnost v rozhodování, jak vést útok! O řešení v útočné třetině, či vzájemnému vyhovění si, nebo spolupráci, ani nemluvě. Bojovali jsme tak se soupeřem, bojovali jsme s rozměry, bojovali jsme s kvalitou, prostě jsme bojovali...

trenér Martin Fábera k zápasu U12 v Rokycanech: Očekávaně jsme byli od začátku aktivnějším týmem, ale z pohledu diváka to nebylo moc hezké utkání. Nedokázali jsme předvést herní projev, kterým se chceme prezentovat proti silnějším soupeřům.