Žákovský servis z minulého týdne

V derby starších žáků o krále Vršovic dominoval soupeř z Edenu.

Žákovský servis z minulého týdne

Bohemians Praha 1905 U12– FK Viktoria Žižkov U13   5:7
nastoupili: Matějka, Šmejkal, Koutský, Huleš, Gábor, Kulíšek, Blažek, Kořének, Krenek, Muzikant, Coňk, Krajinský, Stanislav, Knap, Kankara, Vott, Melíšek, Pazdera                      
statistika: Kankara 3+0, Coňk 1+0, Knap 0+2, Blažek 1+0

Bohemians Praha 1905 U13– FC Tempo U13   7:6
nastoupili: Slanina, Zvoníček, Pospíšil, Apeltauer, Krčil, Vakoč, Dostál, Šumilov, Vaněk, Štěpánek F., Senev, Novák, Kankara r.02, Strnad, Šmejkal r.02, Horák, Šprungl, Musil, Krejzl, Krutina, Turek, Vilímek                 
statistika: Novák 2+1, Krčil 1+2, Apeltauer 1+0, Štěpánek F. 0+1, Turek 1+1, Krejzl 1+0, Vilímek 0+1
Celé utkání bylo z naší strany tak zvláštně ospalé a houževnatého soupeře jsme viditelně nepřehráli. Postupem času jsme sice byli více na míči, ale nebezpečnost brance Tempa byla téměř nulová. Očekával jsem nejen větší rozdíl mezi týmy, ale u nás i větší kvalitu a hlavně aktivitu!!! 


trenér Pavel Richtrmoc k zápasu U15 se Slavií:  
Pro mě velké zklamání. Nikoliv výsledkově (gólů jsme mohli dostat více), ale herně. Celý týdenní mikrocyklus vypadal skvěle, v modelovaném zápase jsme porazili ročník 98, nažhavenost a odvaha z hráčů přímo čišela. Ale na hřišti to vypadalo úplně opačně, navíc se Slavia ani moc nenadřela, protože naše hra na „schovávanou“ spojená s nízkým nasazením, ji k tomu vůbec nedonutila. Zajímavé je, že kdo na zápase byl, tak si mohl bohužel všimnout v naší sestavě jenom jedné individuality, která byla na hřišti vidět. Smutné je, že to byl brankář Fiala.

trenér Ondřej Zeman k U14: 
Soupeř nás předčil ve všech směrech a výsledkem dění na hřišti byla vysoká porážka. 

trenér Michal Vychodil k U13: 
Soupeř z Jindřichova Hradce se bohužel v aktuální pohodě nenachází a v utkání šlo jen o to, kolik nastřílíme branek a jakým pojetím se budeme prezentovat. A zde jsem velmi mile potěšen, protože díky naší neustálé aktivitě a chuti, nakonec zápas nebyl nezáživný. Snaha byla viditelná, čímž netvrdím, že u některých nemohlo být zapojení ve hře větší a kdy jindy, než v takovém utkání. Ale zaznamenal jsem několik velmi vyvedených akcí, které je třeba ocenit a čím více jich bude, tím budeme všichni spokojenější.