Další slevy pro permanentkáře

Partneři klubu i Bohemians Praha 1905 připravili další výhody.

Další slevy pro permanentkáře

Všichni držitelé celosezonních permanentních vstupenek na domácí zápasy Bohemians Praha 1905 mají u vybraných partnerů klubu výhody či exkluzivní slevy. K již zveřejněným slevám v prodejnách Barvy a Laky Hostivař Kouzla barev a na pobočkách Adishopu a jeho e-shopu nyní klub prezentuje další výhody.

Téměř dva tisíce permanentkářů může nyní uplatnit 3% slevu u společnosti ATEX Planá na veškeré zboží a služby této české společnosti zabývající se distribucí kvalitních střešních oken, půdních schodů apod. Veškeré informace o firmě a o nabízených službách naleznete na stránkách společnosti.

Dále pokračuje bonusový program v projektu Fortuna Klub Plus, kdy při registraci (nahlášení klubu Bohemians Praha 1905) a získání klubové karty Bohemians můžete uplatňovat různé slevy, benefity, či kredity na volné sázky. Klub ve spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna, na rozdíl od jiných prvoligových celků, dále pokračuje. Sázet a zaregistrovat se do Fortuna Klub Plus můžete na jakékoliv pobočce v České republice, klidně i v té v Ďolíčku. Bohemka profituje z každé nové registrace i z uzavřených sázek takto registrovaných fanoušků.

Jako pozornost za nákup celosezonní permanentní vstupenky na sezonu 2013/14 připravil klub Bohemians Praha 1905 pro všechny držitele permice 10% slevu na veškeré nezlevněné zboží ve fanshopu v Ďolíčku. Tu stačí před nákupem předložit na pokladně.

Další výhody, slevy a benefity se budou prezentovat v rámci celé letošní sezony, aktualizovaný a kompletní seznam naleznete vždy na stránkách Virtuálního Ďolíčku v sekci Klub – Vstupenky. Bohemka samozřejmě plánuje další aktivity pro své fanoušky. Letos se budou moci těšit na již tradiční Vánoce s Klokanem, novinkou bude Trophy Tour, v říjnu proběhne v Ďolíčku Memoriál Lukáše Přibyla. Mnoho dalších akcí čeká fandy Bohemians i v příštím roce.