Žákovské týmy v zápasově velmi bohatém období

Výsledky a komentáře trenérů všeho podstatného.

Žákovské týmy v zápasově velmi bohatém období

trenér Pavel Richtrmoc k utkání U15 s Kunicemi: Větší klid a kvalita v zakončení, to byly věci, které se nám v začátku utkání nedařily. Postupem času se hra zlepšila, ale po nuceném odstoupení LetUana přibylo nepřesností a to se projevilo na plynulé hře.

Bohemians Praha 1905 U15- AS Pardubice U15  4:2 (0:2) 
branky: 50. a 54. LetUan Ahn, 57. Hlinák, 79. Farkaš
nastoupili: Fiala, Jaroš, Roll, LetUan Ahn, Šimeček, Machač, Šebek, Hlinák, Vrána, Kopecký, Zita, Hisem, Pollak, Ješko
Utkání rozhodla naše kvalitní pasáž na začátku druhého poločasu, kdy jsme vstřelili tři branky a otočili zápas. Nutno podotknout, že mužstvo Pardubic bylo vyrovnaným soupeřem, dokonce si myslím, že v agresivitě bylo lepším a nemít v brance skvělého Fialu a hosté vychýlenou mušku, kdoví jak by to skončilo.

trenér U15 Richtrmoc k Prachaticím: Od úvodních minut byl soupeř velmi aktivní a naše profesorská hra mu to jen umožnila. Mraky nevynucených chyb, pomalá rozehrávka (hlavně vzadu) a tradiční úvodní branka v naší síti naznačovala, že to zde nebude lehké utkání. Ke konci prvního poločasu jsme se přeci jenom vzpamatovali a přišlo vyrovnání.Ve druhé půli rozhodla fyzička s kvalitou pohybu a zakončením. Škoda jen, že kluci zapomněli na děkovačku věrným rodičům i divákům (paní učitelce), kteří absolvovali takovou dálku.

FK Mladá Boleslav U14 - Bohemians Praha 1905 U14 2:1 (1:0)
branky: 17., 54. - 49. Vondrák (Vavruška)
sestava: Matoušek - Vostárek (56. Lanc), Zeman, Průša, Lanc (36. Hruška) - Jaroš (36. Vondrák), Lupač (44. Jaroš), Hisem - Nussbauer (21.Fejtek), Vavruška, Breburda.
V celém utkání jsme díky důrazné agresivní hře měli vytrvalou převahu. V prvním poločase jsme ji však nedokázali přetavit v šance a tak se soupeř po naší chybné rozehrávce dostal do laciného vedení. Ve druhé půli jsme tlak ještě vystupňovali, přišly šance a vyrovnání. Jenže záhy byl proti nám nařízen pokutový kop a domácí opět vedli.V závěru jsme si vytvořili drtivou převahu, ale vyrovnání nám přáno nebylo.

trenér Ondřej Zeman k utkání U14 s Kunicemi: Až na úvodní pětiminutovku jsme v utkání jednoznačně dominovali. Bohužel zejména v prvním poločase jsme málo využívali křídelní prostory a tak často naše akce skončily v přehuštěném středu. Ve druhé části jsme již hru více roztáhli a vzhledem k tomu, že i soupeř uvadal, jsme nakonec dokázali vstřelit deset branek.

Bohemians Praha 1905 U14- AS Pardubice U14  2:0 (0:0)
branky: 43. Lupač (Fejtek), 61. Osmančík (Jaroš).
sestava: Moravec (36. Matoušek) - Vostárek, Zeman (36. Osmančík), Průša (36. Vala P.), Lanc (52. Průša) - Jaroš, Lupač, Vavruška (47. Pejša) - Vala D. (52. Zeman), Pejša (36. Fejtek), Vondrák (36. Breburda)
V zápase s Pardubicemi jsme odehráli vyrovnaný první poločas, ale ve druhém jsme jednoznačně soupeři nestačili, přesto jsme paradoxně zvítězili. Pardubice neproměnili celou řadu vyložených šancí a tak je potrestal po vydařené individuální akci Lupač. Druhou přidal po rohovém kopu Osmančík. 

trenér U14 Zeman k utkání v Prachaticích: Už v 5. minutě jsme sice prohrávali, ale aktivní hrou jsme výsledek rychle otočili. Bohužel jsme nedokázali přidat další branky a za to nás soupeř ve druhém poločase potrestal dvěma góly z přímých kopů. 


Bohemians Praha 1905 U13- SK Slavia Praha U13  2:6 (2:2)
utkání hrané 4x20´ na celé hřiště 10+1
tým 1: 2:2 (0:0)
branky: 28´ Čakurda (Turek, Štěpánek F.), 36´ Štěpánek F. (Novák) - 32´, 40´
sestava: Pospíšil- Strnad, Horák, Nejeschleba, Čakurda, Žambůrek, Musil, Pejša, Gelashvili, Štěpánek F., Turek, Novák
tým 2: 0:4 (0:1)
branky: 6´, 29´, 38´, 40´
sestava: Zvoníček- Vakoč, Dostál, Krčil, Šprungl, Štěpánek J., Apeltauer, Vaněk, Šumilov, Senev, Vilímek, Krejzl
Naše první zkušenost s velkým fotbalem nedopadla vůbec špatně. Dva sestavené týmy odehrály čtyřicetiminutové zápasy proti nejtěžšímu možnému protivníkovi. Dle aktuálního stavu silnější tým, se po úvodním rozkoukání prezentoval příjemnou podívanou, nezaostával za soupeřem a dokonce se dostal i do vedení, o které přišel až v samotném závěru. Jejich kolegové byli převážně pod tlakem, kterému odolávali díky brankáři Zvoníčkovi a dobře postaveným tyčím. Jak však sílil tlak Slávie, existovalo více a více na hřišti jen jedno mužstvo, které během pár minut nastřílelo tři branky a dotvořilo konečný rozdíl ve skóre.

trenér Vychodil k utkání U13 s Kunicemi: To jsou zápasy, jejichž kvalitu a úroveň určuje jen jeden z týmů. Bohužel jsme to za správný konec vzali jen na jednom hřišti. Zde bylo k vidění několik pěkných fotbalových momentů a hra nepostrádala nejen určitou kvalitu, ale i dynamičnost. Výkon na druhém hřišti přesně ukázal, že když chybí tyto základní prvky, tak je to k pokoukání zápas velmi nevalné úrovně.

trenér U13 Michal Vychodil k Prachaticím: V utkání jsme se převážnou většinu času chovali v poli správně. Zdobila nás celoplošná aktivita se zapojením většiny hráčů a především v prvním poločase byl rozdíl v herní převaze markantní.  S přibývajícím časem se množily ztráty, domácí tým se dostával více do hry a nebezpečí hrozilo především z brejků. Nebylo vůbec jednoduché překonávat domácí obranný val a když se tomu přidal velmi dobrý brankář a „strašák“ pojmenovaný ve fotbale jako offside, nepřibývalo branek na našem kontě tak, jak by jsme si představovali. 


Bohemians Praha 1905 U12 - FK Meteor Praha VIII U13  5:12 (3:8)
tým 1 - Muzikant, Melíšek, Stanislav, Koutský, Knap, Pazdera, Kulíšek, Horváth, Karabec
tým 2 - Matějka, Kořének, Kankara, Huleš, Vott, Gábor, Krajinský, Marcelis 
statistika: Knap 3+0, Gábor 1+1, Vott 1+0, Horváth 0+3

S velmi kvalitním soupeřem, jsme sehráli vyrovnané utkání do 20 minuty. Poté soupeř až na ojedinělé okamžiky byl lepší. Jsem rád, že jsme se i pod místy drtivým tlakem, snažili hrát kombinační hru a nesnažili jsme se jen bezhlavě odkopávat míče, co nejdále od naší branky. Tento zápas beru i přes porážku velmi pozitivně...

FK Baník Most U12 – Bohemians Praha 1905 U12  2:11 (1:7)
tým 1 – Muzikant, Melíšek, Stanislav, Knap, Krajinský, Pazdera, Kulíšek, Horváth, Karabec
tým 2 – Matějka, Kořének, Kankara, Hollmotz, Huleš, Koutský, Vott, Gábor, Coňk, Marcelis
statistika – Karabec 3+1, Knap2+2, Marcelis 2+2, Vott 2+0, Horváth 1+2, Kankara 1+0, Pazdera 0+1, Huleš 0+1,Gábor 0+1

FK Motorlet Praha U13 – Bohemians Praha 1905 U12  9:5 (5:3)
tým 1 – Matějka, Hollmotz,Huleš, Vott, Gábor, Pazdera, Coňk, Marcelis
tým 2 – Kankara, Melíšek,Stanislav, Blažek, Krajinský, Horváth, Karabec, Krenek
statistika – Horváth 1+1,Karabec 1+1, Blažek 1+0, Hollmotz 1+0, Marcelis 1+0, Gábor 0+1