Proti Varnsdorfu rozhodl Nerad s Budínským

Junioři ve 13. kole vyhráli na půdě posledního Varnsdorfu 2:1.

Proti Varnsdorfu rozhodl Nerad s Budínským

Při zápasové přestávce A mužstva jeli na sever Čech s juniory brankář Jiří Havránek a hráči Jeremenko, Krch, Budínský a všechny "devětčtyřky" Nerad, Ndiaye a samozřejmě i Havel. Před utkáním dělily týmy v tabulce dva body.

Do první šance utkání se dostal domácí Just, avšak Havránek míč zachytil těsně před brankovou čarou, a tak zmařil všechnu radost domácích. O čtyři minuty byli varnsdorští hráči potrestáni, když prokázal veliký důraz Petr Nerad, který s trouchou štěstí dopravil míč do branky. O čtyři minuty později se do dobré střelecké pozice dostal Havel, ale míč trefil pouze do boční sítě.

Domácí nezahazovali flintu do žita a stále se pokoušeli vyrovnat stav utkání, což se podařilo ve 34. minutě Joelovi Mpongovi, který po přihrávce Černého nekompromisně zakončil a vyrovnal stav utkání. Avšak domácí se neradovali dlouho a ještě do poločasu dokázal zvrátit stav utkání na stranu svého týmu Lukáš Budínský, když lobem překonal domácího brankáře Kloudu. Do konce poločasu se již nic nestalo, a tak se odcházelo do kabin za příznivějšího stavu 1:2 pro Bohemians.

Začátek druhé půle lépe zvládli domácí, když se do šance dostal ve 47. minutě Čurgali po centru Šragy, ale jeho střelecký pokus srazila hostující obrana. O šest minut později se do první šance v druhém poločasu dostali i hosté, když Nerad našel Ndiayeho, ale jeho střela minula branku. V 65. minutě dokonce vstřelili Klokani třetí branku, avšak ještě předtím byl odpískán faul Ndiayeho, a tak se stav nezměnil.

Do konce utkání se domácím stav zvrátit nepodařilo, a tak si připsali na své konto další prohru a Bohemians se od nich v tabulce odpoutali na rozdíl pěti bodů. Další zápas čeká juniory v pondělí 7. října, kdy na domácím hřišti v Uhříněvsi přivítají Baník Ostrava.