Soutěž o trénink skončila, známe vítěze!

První ročník soutěže o trénink s A mužstvem skončil, děkujeme za zaslané fotografie.

Soutěž o trénink skončila, známe vítěze!

Všichni příznivci Bohemians Praha 1905 měli možnost se zapojit do fotografické soutěže Chceš být jedním z nás? Do finále se dostala hned čtveřice soutěžících. A vy, registrovaní uživatelé, jste mohli na Virtuálním Ďolíčku vybrat tu, podle vás, nejlepší a nejoroginálnější fotku.

Do finále se dostal Jaroslav, Patrik, Miroslav a Bětka, kteří se vyfotili v tričkách z našeho e-shopu - v zeleném s nápisem Bohemians Praha 1905, nebo v šedém v "baseballovém" stylu.

A že se hrálo o hodně, to si můžete přečíst v podrobnosti o výhře. Vítěz této soutěže totiž od klubu dostane k zapůjčení kompletní tréninkové vybavení, absolvuje s týmem trénink pod vedením kompletního realizačního týmu v čele s Jozefem Weberem, Daliborem Slezákem a Stanislavem Vahalou. Veškerý servis zastřeší samozřejmě i oba maséři Miroslav Šimeček a Vladimír Hric. Po tréninku bude následovat regenerace v útrobách stadionu. Výherce samozřejmě bude mít své místo v šatně mezi ostatními hráči "áčka".

Po sečtení všech hlasů se utvořilo pořadí:
1. Patrik (soutěžící č. 3)
2. Jaroslav (soutěžící č. 1)
3. Bětka (soutěžící č. 4)
4. Miroslav (soutěžící č. 2)

Děkujeme všem za zaslané soutěžní fotografie a všem fanouškům za hlasy, kterých bylo několik stovek. O průběhu tréninku vás budeme informovat na našich stránkách. Gratulujeme Patrikovi k vítězství!