V sobotu další novinky ve fanshopu

Před utkáním si můžete v Ďolíčku zakoupit další nové zboží.

V sobotu další novinky ve fanshopu

Stejně jako při minulém domácím utkání, tak i tuto sobotu naleznete ve fanshopu další nové bohemácké zboží. Z novinek bude k zakoupení bílý hrnek s logem Bohemians za 99 Kč, či dětský i dospělý zelenobílý náramek za 50 Kč.

Další novinkou jsou peněženky s bohemáckým logem. Elegantní černá kožená peněženka za 599 Kč, či zelená látková peněženka za 149 Kč.

Pro děti můžete koupit zelené trenky s logem za 159 Kč, nebo novou zelenou kšiltovku za 249 Kč. V sobotu dorazí do fanshopu i venkovní minidres do auta za 149 Kč.

Zároveň fanshop rozšířil možnost výběru různých velikostí u zeleného polo trika za 329 Kč. Do prodeje se vrací oblíbené osvěžovače vzduchu ve tvaru a designu bohemáckého dresu, nyní vůně vanilka a les za 49 Kč.

Připravený bude samozřejmě i pojízdný fanshop u hlavní brány, který bude mít v prodeji hned několik zmíněných novinek a oblíbených produktů jako jsou hrnky, malé míče, čepice, kšiltovky, silikonové náramky, šály apod.

K zakoupení bude ve fanshopu, v pojízdném fanshopu, ale i od kamelotů před stadionem nové číslo magazínu 1905 Klokan na obálce s Davidem Bartkem za 20 Kč