Zlevněné vstupné na Boleslav!

Přijďte podpořit v pondělí Bohemku při dalším domácím zápase.

Zlevněné vstupné na Boleslav!

Klub Bohemians Praha 1905 si je vědom nepříliš ideálního fotbalového termínu svého dalšího domácího utkání a proto se rozhodl pro fanoušky připravit speciální snížení ceny. V pondělí 4. listopadu budou hrát Bohemians Praha 1905 proti velmi silnému soupeři z Mladé Boleslavi. I přesto se budou prodávat vstupenky ve snížené cenové kategorii B. Přijďte proto podpořit Bohemku v těžkém utkání. Podpora v hledišti bude velmi důležitá!

Původní cena vstupenek se pohybovala v kategorii A od 150 do 230 Kč. Na pondělní duel ovšem budou stát od 100 do 180 Kč!

Dosavadní návštěvnost v Ďolíčku vždy přesáhla hranici čtyř tisíc fanoušků. Jestli se tato meta dokáže překonat i ve 13. kole, kdy do Vršovic přijede FK Mladá Boleslav, bude záležet i na vás! Vstupenky se dnes začaly prodávat v Ďolíčku i na internetové síti Ticketportal.

V úterý a ve středu se z důvodu inventury budou lístky prodávat na sekretariátu Bohemians, poslední dva dny v pracovním týdnu si je můžete zakoupit ve fanshopu. Přes internetovou síť budou vstupenky k dispozici až do sobotního večera. V den zápasu si je bude moci fanoušek zakoupit až přímo na stadionu.

Pokladna na hlavní bráně se otevře tři hodiny před výkopem, ve čtyři odpoledne se otevře poté celý stadion. Opět budou k dostání na hlavní bráně (pokladna č. 1 - 3) vstupenky pouze na tribunu A, nahoře u pokladen č. 4 - 5 si návštěvník zakoupí vstupenky na tribunu B, na pokladně č. 6 budou vstupenky na tribunu C.

Prodejní doba vstupenek v Ďolíčku:
Út - 9:00 - 16:00 (sekretariát)
St - 9:00 - 16:00 (sekretariát)
Čt - 12:00 - 18:00 (fanshop)
Pá - 11:00 - 17:00 (fanshop)
So - zavřeno - prodej pouze na síti Ticketportal
Ne - zavřeno
Po - pokladna č. 1 se otevírá již v 15:00