Informace k dalším zápasům Bohemky

Vstupenky na Julisku i ve fanshopu, s Jabloncem v tradičním termínu.

V pondělí 4. listopadu čeká Bohemku dohrávka 13. kola Gambrinus ligy, když do Ďolíčku přijede FK Mladá Boleslav. Vstupenky na tento duel se ještě v pátek prodávají ve fanshopu v Ďolíčku, v sobotu mají fanoušci poslední možnost přes internetovou síť Ticketportal. Poté si lístek na pondělní zápas zakoupí návštěvník až přímo na stadionu. Pokladna č. 1 se otevře v 15 hodin, celý stadion poté o hodinu později.

Ve stejném týdnu čeká hráče další mistrovské utkání. V pátek 8. listopadu pojede Bohemka na pražské derby na Julisku. V Dejvicích nastoupí od 19 hodin proti Dukle, utkání vysílá přímým přenosem Nova Sport / TV Fanda. Vstupenky na poslední jarní pražské derby budou v prodeji již od pondělí ve fanshopu v Ďolíčku. Ten se otevře s celým stadionem ve čtyři hodiny odpoledne. Vstupenka bude stát 130 Kč, platit bude možné pouze v hotovosti.

V samotný den zápasu budou vstupenky v prodeji i na samotném stadionu Dukly Praha před sektorem H9 pro hostující fanoušky. Vstup do sektoru bude možný hodinu před zápasem, tedy od 18. hodiny.

Zároveň přišlo upřesnění 15. kola, kdy budou kluby uzavírat půlsezonu Gambrinus ligy. Po reprezentační pauze do Ďolíčku přijede Baumit Jablonec, výkop je naplánován na tradiční bohemácký čas. V neděli 24. listopadu od 17 hodin budou hrát Klokani potřetí za probíhající sezonu ve svém nahlášeném termínu.

13. kolo - FK Mladá Boleslav - pondělí 4. 11. od 18:00 (ČT Sport) - Ďolíček
vstupenky: pátek ve fanshopu (11 - 17 hod) + pátek a sobota Ticketportal
v den utkání: pokladna č. 1 na hlavní bráně od 15 hod, celý stadion se otevře v 16 hod

14. kolo - FK Dukla Praha - pátek 8. 11. od 19:00 (Nova Sport / TV Fanda) - Juliska
vstupenky: v pondělí 16 - 21, od úterý do čtvrtka v otevírací době ve fanshopu
v den utkání: ve fanshopu 11 - 15 hod, od 18 hod na pokladně u sektoru H9 na Julisce

15. kolo - FK Baumit Jablonec - neděle 24. 11. od 17:00 - Ďolíček
vstupenky: od pondělí do pátku v otevírací době ve fanshopu + internetová síť Ticketportal
v den utkání: pokladna č. 1 na hlavní bráně od 14 hod, celý stadion se otevře v 15 hod