Nominace na sportovce roku Prahy 10

Hlasujte pro Petra Nerada, Josefa Jindřiška, či bývalého hráče Marka Nikla.

Nominace na sportovce roku Prahy 10

Radnice Prahy 10 připravila pro své občany anketu se sportovním zaměřením Sportovec roku Prahy 10, která byla zahájena 1. července 2013. Anketa si klade za cíl propagovat aktivní trávení volného času a zdravý životní styl u široké veřejnosti. Prostřednictvím vyhlášení nejlepších sportovců v různých kategoriích hodlá ocenit ty, kteří se zapojují do sportovních aktivit pořádaných na území naší městské části.

Hlasovat můžete i vy, čtenáři Virtuálního Ďolíčku, a to prostřednictvím internetového hlasování na stránkách městské části Praha 10. Klub Bohemians Praha 1905 má zastoupení ve třech z celkem pěti vypsaných kategorií. Jedná se o kategorii Junioři, kde je zapsán velký talent bohemáckého fotbalu Petr Nerad, dále o kategorii Profesionálové, kde kandiduje současný kapitán A mužstva Josef Jindřišek a v kategorii Sportovní legenda naleznete Marka Nikla, jednoho z největších bohemáckých hráčů minulosti.

Zapojte se do hlasování i vy a podpořte bohemácké hráče v anketě Sportovec roku Prahy 10. Hlasování bude ukončeno 28. listopadu ve 12 hodin.