Na obálce kapitán Jindřišek

V nedělním magazínu 1905 Klokan rozhovor s kapitánem Bohemians.

Na obálce kapitán Jindřišek

Před nedělním utkáním s Jabloncem si můžete opět od kamelotů, popřípadě ve fanshopu zakoupit nový klubový magazín 1905 Klokan. Nyní se na titulní fotografii objevil kapitán Josef Jindřišek, se kterým je v sedmém letošním čísle interview.

V rozhovoru se současný kapitán a lídr Bohemians rozmluvil o svých fotbalových začátcích i o působení v klubu na severu Čech. "Do Jablonce jsem v žákovských kategoriích dojížděl autobusem, a jelikož jsem od páté třídy navštěvoval základní školu mimo své bydliště, nebylo výjimkou, že jsem si dal předtréninkový dvoukilometrový běh ze školy domů pro tréninkové věci, a poté jsem rychle pospíchal na autobus do Jablonce, který v té době jezdil jen třikrát denně," popisuje své téměř každodenní mládežnické starosti Jindřišek.

V nedělním magazínu nechybí samozřejmě reportáže z posledních zápasů juniorky i A mužstva, pohled fanoušků na  utkání Klokanů, či statistiky z posledních duelů s Jabloncem, které nevyznívají příliš pozitivně pro vršovický klub.

Jestli se vše změní, můžete vidět v neděli od pěti i na vlastní oči. Přijdťe podpořit svůj oblíbený klub do Ďolíčku, cena vstupenky se pohybuje od 100 do 180 Kč, magazín 1905 Klokan si koupíte již za 20 Kč.

Před zápasem proběhne ve fanshopu i autogramiáda bohemáckého stopera Michala Šmída, který nemůže kvůli trestu za čtyři žluté karty nastoupit do nedělního duelu!