Jiří Jech má zastavenou činnost

Po utkání s Jabloncem byl potrestán hlavní rozhodčí Jech.

Jiří Jech má zastavenou činnost

Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky na neurčitou dobu pozastavila delegaci sudím Pavlu Fraňkovi, Jiřímu Jechovi a Pavlu Královcovi za chybné verdikty, kterých se dopustili v 15. kole první ligy. Komise o tom informovala ve středečním prohlášení.

Právě rozhodčího Jiřího Jecha si pamatují všichni fanoušci Bohemians z nedělního utkání. V prvním poločase totiž neposoudil minimálně jeden velmi sporný moment jako penaltový. To když Jakub Hora spadl na zem po kontaktu s jabloneckým obráncem Vítem Benešem. I přes protesty Klokanů se zelenobílí nařízené penalty nedočkali.

Na záběrech České televize a na různých internetových stránkách se tento moment ze 44. minuty rozebíral a bylo na něj upozorňováno. Fanoušci zveřejnili na sociální síti i opakované a zpomalené záběry inkriminovaného momentu. Ve středu se objevil na oficiálním Facebook profilu fanoušků Bohemians i satirický animovaný obrázek vzpomínající na tento hořký moment.



"Přestože máme v interním trestu několik rozhodčích, Jiří Jech také nebude obsazen a příležitost dostane další z perspektivních rozhodčí," uvedla předsedkyně komise Dagmar Damková.