Blíží se Vánoce s Klokanem!

Již v sobotu 14. prosince proběhne v Ďolíčku tradiční předvánoční setkání.

Blíží se Vánoce s Klokanem!

Vánoce s Klokanem se již blíží, neboť v sobotu 14. prosince se začnou ve dvě hodiny nejenom fanoušci Bohemians scházet v Ďolíčku na tradiční předvánoční akci. Pro všechny příchozí je připraven bohatý doprovodný program.

Ve 14 hodin proběhne ve VIP prostorách autogramiáda vybraných hráčů a na náměstíčku a na ochozu odstartuje doprovodný program pro děti. Součástí je i Trophy tour, která má naplánovaný závěr své putovní akce právě v Ďolíčku, kde představí všem příchozím mistrovský pohár pro vítěze Gambrinus ligy, fotit se budou moci fanoušci i s pohárem z mistrovské sezony 1982/83.

Proběhne křest nástěnného kalendáře na rok 2014 a vystoupí i mistr České republiky ve freestyle fotbalu Lukáš Škoda alias Lucaso. V průběhu celého odpoledne bude pro děti, ale i dospělé připraven bohatý program a soutěže o zajímavé ceny. Na závěr proběhne samozřejmě jako každý rok vyhlášení fanouškovské ankety Gól roku 2013 a Hráč roku 2013, kdy si samotní fanoušci Bohemky vyberou hlasováním zde na Virtuálním Ďolíčku svého oblíbeného hráče a nejpovedenější vstřelenou branku.

I letos se klub rozhodl podpořit FOD Klokánek. Do dražby tedy nabídneme dresy hráčů a další zajímavé předměty. Navíc již jedna dražba proběhla, tudíž na Vánocích s Klokanem se bude začínat již s vybranou částkou 54 tisíc korun českých!

Speciální vánoční kolekce bude připravena i ve fanshopu. Již nyní začal prodej nových mikin s vlastním designem Bohemians, objevila se i nová dámská trička. Ze zimní kolekce budou v prodeji ještě rukavice, či kulich s bambulí. Nebudou chybět ani zajímavé drobnosti jako klíčenky se žetonem do vozíku, placky, kšiltovky, podsedáky, polštáře, cyklodresy apod.

Vše bude připraveno, abyste si blížící Vánoce pořádně užili. Přijďte tedy v sobotu 14. prosince do Ďolíčku se svými přáteli, kamarády, vezměte s sebou celou rodinu a užijte si příjemné odpoledne ve Vršovicích. Program začne již ve 14 hodin.