Juniorka na závěr remizovala v Příbrami

Klokani zakončili podzim sérií čtyř výher a jedné remízy.

Juniorka na závěr remizovala v Příbrami

Oba týmy dělilo v tabulce Juniorské ligy deset míst, a tak se všeobecně očekávalo, že pro domácí borce budou pražští svěřenci kouče Jaroslava Köstla snadným tříbodovým soustem. Ale zápas začal překvapivě v ofenzivní režii mladíků z Bohemky, kteří si vypracovali také hned v 8. minutě vyloženou šanci. To před brankou domácího gólmana Martina Štěpanovského udělal chybu Aleš Matějů, přišel o míč, ke kterému se dostal Adam Kraus a nádhernou střelou trefil spojnici tyče a břevna.

Přesto šli po prvním poločase do šaten spokojenější domácí, jelikož ve 20. minutě se projevila jejich ofenzivní vyspělost a Martin Krameš našel ideálně Antonína Baráka, který se nemýlil a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení.

Domácí hráli ale až příliš profesorsky, zatímco šance si vypracovávali hosté. Malina, Maxa a Hubínek představovali neustálé nebezpečí pro domácí svatyni, domácí hrozili z rohů, které precizně zahrával Divíšek.

Druhý poločas začal opět tlakem hostů a svoje šance zahodili Hubínek a Kraus, na ně individuálními akcemi odpověděli Hanuš a Dušek. Ale v 54. minutě se hostujícímu týmu vydařilo dokonale střídání, když místo Adama Krause naskočil do pole Jaroslav Trnka.

Jaroslav Trnka byl na hřišti pouhých šest minut, když se k němu dostal balón, byl sice daleko od svatyně domácího celku, ale nikým nehlídán, a tak si troufl nadokonalou otočku a vypálil ze čtyřiceti metrů umístěnou střelu k pravé tyči branky Martina Štěpanovského.

Hosté vyrovnali a jakoby je tato branka „nakopla“, začali být nebezpečnějšími a akce Maxy, Žaloudka a hlavně Hubínka si přímo říkaly o branky. Domácí stagnovali, a tak v jejich hře bylo možno vyzdvihnout ojedinělé individuální akce Baráka či Brandnera.