V sobotu další zápas Tipsport ligy

Od 15 hodin hraje Bohemka v Edenu s Dynamem České Budějovice.

V sobotu další zápas Tipsport ligy

Ve středu nastoupili svěřenci trenéra Jozefa Webera k prvnímu zápasu v Tipsport lize a s favorizovaným Libercem nakonec odehráli utkání s výsledkem 2:2. Nyní je čeká druholigové Dynamo České Budějovice, ještě donedávna tým bývalého trenéra Bohemians Pavla Hoftycha, nyní ovšem pod vedením dua trenérů Martin Vozábal – Luboš Urban.

Dynamo má za sebou v přípravě již tři duely. S Pardubicemi hrálo v rámci zimní ligy nerozhodně (3:3) a ty poslední dva odehrálo v neděli se Znojmem (3:4, 1:0). Do utkání v dresu Bohemians jistě nenastoupí lehce zraněný Petr Nerad, který se již v pondělí ale zapojí opět do přípravy. Někteří hráči, kteří se připravují s A mužstvem, odehrají na Šeberově od 14 hodin zápas s juniorským týmem proti Litoměřicím.

Zápas začíná ve tři hodiny na umělé trávě v Edenu. Před duelem s Dynamem je od 13 hodin v plánu utkání naší skupiny A mezi Pardubicemi a Slovanem Liberec a od 11 hodin střetnutí mezi Táborskem a Duklou Praha v rámci skupiny B. Vstupné na celý den je 50 Kč pro dospělé, 20 Kč pro studenty a důchodce, děti mají vstup zdarma.