Ve druhém utkání stejný výsledek

Klavík pár vteřin před koncem vyrovnal skóre a Klokani remizovali 2:2.

Ve druhém utkání stejný výsledek

Bohemka nastoupila do druhého utkání zimní Tipsport ligy proti Dynamu za podpory početné skupiny fanoušků, kteří přišli do tréninkového areálu v Edenu. A litovat museli ti, kteří dorazili pozdě. Neboť po 10 vteřinách hry se k míči dostal Ivan Lietava a svým rozhodnutím a řešením situace překvapil především brankáře Rodingera, který po této střele musel vytahovat míč ze své branky. Bohemka se tedy bleskurychle dostala do vedení.

Prvních dvacet minut měli Klokani navrch, ovšem větší příležitost si nedokázali vypracovat. Hodně aktivně působil na pravé straně Moravec, ale ani on nedokázal využít zaváhání Rodingera při špatné rozehrávce. Po půlhodině hry šli dokonce tři hráči v zelenobílém na osamoceného obránce Budějovic, ovšem akci nezakončili. Poté se potvrdilo známé fotbalové pravidlo „nedáš – dostaneš“ a z následného protiútoku se střelou na bližší tyč dokázal prosadit Hanzlík, a srovnal tak skóre.

Do druhého poločasu poprvé v tomto roce nastoupil na pravé straně obrany Jan Růžička. Hlavní trenér Jozef Weber udělal ještě dalších šest změn v sestavě, ovšem hra se spíše vyrovnala. Přibližně po hodině hry se k nízkému centru dostal na přední tyčce Michal Klesa a budějovický útočník i díky pomoci brankové konstrukce otočil skóre.

V 69. minutě se za velkým vápnem dostal k míči Klavík a s jeho rychlou střelou měl gólman Rodinger plné ruce práce. Dále byla hra hodně vyrovnaná a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit větší příležitost. Když se neujal v 85. minutě centr Koláře a o tři minuty později letěla Jeremenkova hlavička těsně vedle tyčky, všichni si již mysleli, že utkání vyhrají Budějovice.

Ovšem chvilku před koncem se z nenápadné standardní situace dokázal z otočky prosadit Klavík, který se nejrychleji zorientoval v malém vápně, a dokázal tak srovnat skóre na 2:2. Další zápas čeká Bohemku ve středu od 12:30, kdy se utká s Pardubicemi, aktuálním lídrem skupiny A. Bohemka má stále na šanci na postup do finálového vyústění turnaje.