Výprodej ve fanshopu dnes spuštěn

Na prodejně v Ďolíčku naleznete spustu výrobků ve slevě.

Výprodej ve fanshopu dnes spuštěn

Od úterý 21. ledna spustil fanshop v Ďolíčku časově omezený výprodej zboží! Do konce ledna, tedy do pátku 31., si můžete na prodejně na stadionu vybrat z velkého množství zboží, které bylo zařazeno do výprodeje. Jedná se například o adidas drogerii, trika, soupravy, či tepláky, ale i o dámská trika, či poslední kusy mikin. Taktéž dnes odstartoval prodej dotisku kalendáře na rok 2014.

Z technických důvodu bude tento výprodej spuštěn na e-shopu s časovou prodlevou. Po odstranění potíží budeme všechny informovat na Virtuálním Ďolíčku. Článek s touto aktualitou ovšem naleznete i na samotných stránkách e-shopu Bohemians.

Navíc, jak jsme již informovali ve článku ze 17. ledna, se klub již připravuje na start jarní části Gambrinus ligy. Při každém domácím utkání bude ve fanshopu představeno pět novinek. Po intenzivních jednání s novým členem dozorčí rady a minoritním akcionářem klubu Ondřejem Novotným, který je v úzkém kontaktu i s fanoušky Bohemians, se připravuje realizace například nových fanouškovských triček. Tato kolekce bude mapovat bohatou historii našeho klubu a první tričko z této série bude představeno 15. února na společensko-kulturní akci v Ďolíčku, kde taktéž odstartuje předprodej vstupenek na Spartu (ovšem pouze pro majitele permanentních vstupenek).