Stav sbírky na vyhřívaný trávník se přehoupl přes 900 tisíc

Nově byla přičtena částka 17 209 korun ze speciálních pokladniček.

Stav sbírky na vyhřívaný trávník se přehoupl přes 900 tisíc

Veřejná finanční sbírka "Každá koruna zahřeje" byla oficiálně ukončena k 31. prosinci loňského roku a Družstvo fanoušků Bohemians postupně aktualizuje stav sbírky o další vybrané finanční prostředky mimo bankovní účet sbírky. Dnes dopoledne byly na radnici Prahy rozpečetěny pokladničky, do kterých fanoušci přispívali během zápasů Bohemky, předsezonního prodeje permanentních vstupenek a ve fanshopu.

Nově se stav sbírky navýšil o 17 209 korun a celková suma vybraná na vyhřívaný trávník v Ďolíčku činí k dnešnímu dni 901 205,77 Kč. Finální součet sbírky ještě navýší vybrané peníze za prodej náramků. Finální součet a veškeré dokumenty ke sbírce musí být na Magistrát Hlavního města Prahy předány do tří měsíců po skončení sbírky, tedy do konce března.

V rozpečetěných pokladničkách byla nejčastější mincí koruna, kterých se sešlo rovných 160, dvoukorun bylo 142 a desetikorun 132 kusů. Fanoušci do pokladniček také vhodili dvě bankovky v hodnotě tisíc korun. Přepočteno na peníze byla největší suma vybrána ve dvousetkorunách, kterých bylo celkem 23 kusů, tedy 4600 korun. Počet dárců prostřednictvím pokladniček je vzhledem k počtu mincí a bankovek odhadován na 476 fanoušků a příznivců Bohemky.

Celkem bylo prostřednictvím pokladniček vybráno 56 838 korun a prostřednictvím sběracích listin 65 607 korun.

DRUŽSTVO FANOUŠKŮ BOHEMIANS DĚKUJE VŠEM DÁRCŮM!