S Varnsdorfem remíza 1:1

Bohemians ve druhé půli museli dotahovat vedení soupeře (aktualizace).

S Varnsdorfem remíza 1:1

Klokani nastoupili k utkání proti druholigovému Varnsdorfu na hřišti v Jablonci nad Nisou za mrazivého počasí. Výkon zelenobílých byl již od prvních chvil ospalý. Při chybě v rozehrávce dokonce soupeř ve čtvrté minutě nastřelil břevno. Na druhé straně naopak Nerad nevyužil centru ze strany a trefil se pouze do brankáře Porcala.

Gólový moment přišel ve 28. minutě, kdy došlo k zaváhání v obranné hře a Cseh musel na poslední chvíli faulovat. Rozhodčí správně nařídil pokutový kop, který varnsdorfští proměnili a dostali se do vedení. První poločas příliš šancí nenabídl. Na kluzkém terénu dělal většině hráčů rychlejší pohyb problém.

Druhá půle začala ze strany Bohemians výrazně aktivněji. A s přicházejícími akcemi došlo i na vstřelenou branku. To když v 60. minutě propadl Kalinův centr a na zadní tyčce doklepával do branky Jeremenko.

O deset minut později měla Bohemka šanci zápas otočit, když si na pas za obranu naběhl Artemuk, udělal kličku i gólmanovi, který vyběhl až mimo vápno, ale mladíček v sestavě Klokanů branku posléze netrefil.

I Varnsdorf zahrozil, Mikiničova střela ale letěla nad břevno. Hned z následné akce se v šanci na druhé straně po sklepnutí Kuklyse objevil Klavík, kterého zastavil za cenu penaltového kopu až vracející se obránce. Jindřišek ovšem branku netrefil a nabídnutou šanci na změnu skóre tedy nevyužil.

Když se neujala ani hlavička Nerada, šance Kuklyse a pět minut před koncem Klavíka v samostatném nájezdu na brankáře zastavil praporek rozhodčího, bylo jasné, že utkání skončí remízou 1:1.