Bohemka v sobotu odlétá na soustředění

V jednom letadle spolu poletí Slavia, Příbram, Mladá Boleslav i Bohemians.

Bohemka v sobotu odlétá na soustředění

Po šesti letech odletí hráči Bohemians na zimní soustředění do klimaticky přívětivějšího prostředí, než dokáže nabídnout v únoru Česká, či Slovenská republika. Naposledy byla Bohemka v roce 2008 v Portugalsku. Nyní čeká svěřence Jozefa Webera Turecko.

S realizačním týmem odletí v sobotu ráno z Prahy celkem 21 hráčů – tři brankáři, sedm obránců, osm záložníků a tři útočníci. Do Turecka nepoletí ze zdravotních důvodů Daniel Krch, Christian Ibeagha, Radek Šírl, Lukáš Budínský a Martin Kolář. Klub jedná s Pavolem Orolínem o dalším angažmá v jiném klubu, Milan Havel je na soustředění s juniorským týmem v Tachově.

Na soustředění postupně Bohemka odehraje zápas 4. února proti rumunskému celku CS Gaz Metan Mediaş, 7. února poté nastoupí proti ruskému Krasnodaru a den před odletem sehraje utkání s maďarským klubem Kaposvári Rákóczi.

Hráčské složení na zimním soustředění v Turecku 2014: Martin Berkovec, Peter Gabriš, Jiří Havránek – Erich Brabec, Martin Cseh, Václav Kalina, Lukáš Pauschek, Jan Růžička, Michal Šmíd, Egidijus Vaitkunas – David Bartek, Jakub Hora, Dmytro Jeremenko, Josef Jindřišek, Mantas Kuklys, Jan Moravec, Petr Nerad, Jakub Rada – Roman Artemuk, Adam Klavík, Ivan Lietava.