Klokani jsou již v Turecku

Bohemku přivítalo na soustředění přívětivé počasí.

Klokani jsou již v Turecku

Bohemians, společně se Slavií, Příbramí a Mladou Boleslaví, v sobotu ráno odletěli na zimní soustředění do Turecka. Po dlouhých šesti letech absolvují Klokani závěr zimní přípravy mimo Českou a Slovenskou republiku. V Turecku se postupně utkají s rumunským klubem Metan Medias, ruským Krasnodarem a maďarským Kaposvári.

Let proběhl bez komplikací a kolem dvanácté hodiny přiletěli všichni do Turecka, kde se cesta čtyř českých klubů rozdělila. V letadle se Klokani potkali i s některými bývalými hráči Bohemians jako například s Milanem Škodou, Kamilem Čontofalským, Stanislavem Vlčkem, Martinem Nešporem, či s Janem Štohanzlem.

Po ubytování v hotelu Riu Kaya Belek absolvoval tým od 16 hodin lehký hodinový trénink. Zítra se již plně vrhnou svěřenci trenéra Webera do přípravy dvoufázovým tréninkem. Aktuální fotografie naleznete vždy na bohemáckém Facebook profilu.

Složení pokojů na hotelu: Brabec, Lietava – Hora, Nerad – Jindřišek, Havránek, Moravec - Šmíd, Rada – Pauschek, Gabriš – Berkovec, Kalina – Bartek, Růžička – Klavík, Cseh – Jeremenko, Artemuk – Kuklys, Vaitkunas.