Založen fanklub ve Zruči nad Sázavou

Koncem ledna se za přítomnosti Antonína Panenky založil bohemácký fanklub.

Založen fanklub ve Zruči nad Sázavou

Přesně v sobotu 25. ledna 2014 byl založen Fanclub Bohemians Praha 1905 Zruč nad Sázavou v restauraci U Studničků. Za přítomnosti prezidenta klubu Bohemians Praha 1905 Antonína Panenky se na první schůzi debatovalo o aktuálním dění v klubu. Zazněly také informace o zimních posilách A mužstva.

Fanklub má zatím 23 členů a zvoleným předsedou se stal Ing. Leoš Fiala, místopředsedou Vladan Příhoda. Fanklub bude společně s klubem v kontaktu a připraví se užší spolupráce. Ke schůzkám bude určitě docházet nejenom na domácích zápasech Bohemky v Ďolíčku, ale i na různých společensko-kulturních akcích ve Vršovicích, či na přátelských setkáních ve Zruči.

Fanklub Bohemians Praha 1905 Zruč nad Sázavou:
Předseda: Ing. Leoš Fiala
Místopředseda: Vladan Příhoda
Členové: Jaroslav Arnolt jun., Jaroslav Arnolt sen., Martin Bezděk, Martin Bezděk ml., Jaroslav Duchan, Jan Dušek, Milan Dvořák, Radek Dvořák, Jiří Forman, Petr Havlena, Jiří Kmoch, Ludvík Kotek, Luděk Kvapil, František Marhan, Bohuslav Mikyna, Marián Olexa, Adam Petřík, Miroslav Pištora, Josef Pospíšil, Karel Režný, Josef Šlejmar.
Internetová adresa: fans-b1905-zrucnsaz.blog.cz

Jestli víte o větší skupině fanoušků ve vašem okolí a měli byste zájem také založit s přáteli fanklub a s klubem více spolupracovat, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím e-mailové adresy: info@bohemians1905.cz.