Třetí den na soustředění

Bohemka má v Turecku ideální podmínky na přípravu.

Třetí den na soustředění

Pondělní dopolední trénink byl zaměřený především na střelbu. Závěr této jednotky byl okořeněn soutěží na trefování břevna. U Martina Cseha se vystřídala nedělní vítězná euforie s pondělní porážkou a musel tedy všem u oběda popřát dobrou chuť.

Dobrá nálada vládne celým týmem. Oba maséři dokonce okusili teplotu moře, hráči naopak hojně využívají posilovnu a bazén, což je na soustředění důležitá část regenerace. Počasí v Turecku je naprosto ideální pro fotbalovou přípravu, tedy slunečno s teplotou okolo 15°C.

Odpoledne mužstvo nacvičovalo v rámci volnějšího tréninku standardní situace. V úterý je totiž čeká první utkání na tureckém soustředění. Od 14 hodin českého času hrají Klokani proti rumunskému klubu CS Gaz Metan Mediaş.

Na stejném hotelu bydlí s Bohemians také jiné evropské fotbalové kluby, například ruský tým Křídla Sovětů Samara a rumunská mužstva Universitatea Kluž a Petrolul Ploieşti. Sportovní ředitel Tomáš Požár dnes navštívil zápas Sigmy Olomouc, která hrála s polským klubem Wisła Kraków.

V úterý čeká hráče dopoledne lehký trénink, v půl dvanácté oběd a od 15 hodin místního času (14 hodin českého) první přípravné utkání v Turecku. Nejaktuálnější zprávy z utkání naleznete na Facebook profilu Bohemians.