Juniorka porazila divizní Úvaly

Jedinou brankou rozhodl Kraus.

Juniorka porazila divizní Úvaly

Sobotní podvečer si mladí Klokani naplánovali do podoby přípravného utkání s divizním celkem SK Úvaly, kterému po podzimu patří ve skupině B šesté místo. Pro juniorku to byl první zápas po návratu ze soustředění.

Utkání na umělé trávě v Bedřichově ulici začalo ve vysokém tempu, ale první vážnější situace se odehrála teprve po dvaceti minutách, kdy se domácí Tomáš Šebek prokličkoval až do vápna, kde byl tvrdým zákrokem zastaven, avšak píšťalka sudího zůstala němá.

Ve 35. minutě se do brejku řítil pravý bek Malina, avšak početní výhodu vyřešil střelou vedle levé tyče. Příležitost změnit skóre mohl těsně před poločasem Nováček, ale tváří v tvář bývalému Klokanovi Markovi neproměnil, dorážku Maliny vytěsnil obránce na malém vápně mimo branku na roh.

Na začátku druhé půle se dostali, do té doby neškodní, hosté k několika standardkám, jejich pokusy však mířily pouze vedle brankové konstrukce. A tak přišel trest. Hubínek skvělým prostrčením vyzval N'dekreho, jehož samostatný únik sice ještě zneškodnil Marek, ale po šťastném odrazu se dostal k míči Kraus a pohotově míč do branky doklepl.

Hráči Bohemians kontrolovali hru a vzhledem k tomu, že k dalším vážnějším situacím již nedošlo, Klokani vyhráli nad Úvaly 1:0. Příští utkání je čeká v sobotu od 11.00 s Čáslaví na Šeberově.